Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2012, 11:49
simosx έγραψε:Alexandros έγραψε:
Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς παντού. Πολλές φορές δεν λειτουργεί το site ή δεν φαίνεται σχεδόν καμία εικόνα. Οπότε τα απενεργοποιείς.
Αυτό που κάνεις είναι να τα ενεργοποιείς επιλεκτικά. Στην αρχή θα είναι σπαστικό, ωστόσο μετά από λίγο θα έχεις φτιάξει κανόνες για το ποια JS θα φορτώνονται από ποιους διαδικτυακούς τόπους. Και αν για κάποιο λόγο μολυνθεί ένα δημοφιλές website και μπουν αναφορές σε τρίτους επικίνδυνους διαδικτυακούς τόπους, τότε το NoScript/Request Policy θα σε προστατέψουν.
Τα χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι
1)Δεν ξέρω αν το trexagureve.cn site είναι ασφαλές. Αλλά προκειμένου να έχω στοιχειώδη πρόσβαση, αναγκάζομαι να απενεργοποιήσω το ns και το rp. Οπότε σε πολλές περιπτώσεις είναι δώρο-άδωρο.
2)Ας υποθέσουμε ότι το ubuntu.gr και το cnn.com είναι γενικώς ασφαλή (που δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτή η υπόθεση). Ποιος μου λέει εμένα ότι κάποιος δεν θα κάνει χρήση ενός άγνωστου κενού ασφαλείας ή ότι κάποιος διαχειριστής δεν θα έχει πάρει άδεια εκείνο το σκ ή οτιδήποτε άλλο και για κάποιες ώρες δεν θα έχει εγκατασταθεί κακόβουλο λογισμικό στο site για να με μολύνει;
Με ένα sandbox όμως θα είχα το κεφάλι μου πιο ήσυχο...