Δημοσιεύτηκε: 20 Σεπ 2012, 19:46
από fkol k4
Fedil έγραψε:Οχι δεν εννοώ αυτο. Αυτα τα έχω σε μεγάλη ευαισθησία υποθέτω. Εγώ είπα για την συμπεριφορά του firefox και στου iron στο linux με την ροδέλα οτι δεν ειναι η ίδια καλή με εκεινή των αντίστοιχων εφαρμογών στο windows.

Είπα οτι στo windows ο firefox για παραδειγμα έχει γρήγορη απόκριση στην κίνηση της ροδέλας δηλαδή πες οτι βρίσκεσαι στην σελίδα http://osarena.net/ που η αρχικη σελίδα του χρειάζεσαι περίπου 4 φορές με την ροδέλα για να πάς μέχρι τον πάτο της σελίδας με τον firefox του windows. Με το iron του ubuntu ας πουμε στην ίδα σελίδα, θες περίπου 9 φορές με την ροδέλα μέχρι να φτάσεις τέρμα κάτω ενώ με το firefox του ubuntu, 7.

Ελεγα μήπως με τίποτα ρυθμίσεις στο about:config ίσως να γίνεται να κάπως να βελτιωθεί αυτή η συμπεριφορά. Γιαυτο ρώτησα.
Αυτό με την αυτόματη κύλιση το έχω δοκιμάσει και δεν βολευει. Δεν το χρησιμοποιώ.
Αν δεν έχει γίνει κατανοητό τι θέλω να πώ, μην διστάσετε να μου το πείτε.

Κατάλαβα τι εννοείς.
Στο Gnome2 νομίζω κάπου είχα βρει τη ρύθμιση της ταχύτητας της ροδέλας. Ήταν μια ρύθμιση του τύπου «ένα κλικ ροδέλας = χ γραμμές». Στο Gnome3 δεν την έχω ξαναβρεί, στα windows υπάρχει σίγουρα, δεν νομίζω πως είναι θέμα firefox η chromium.

Πρόταση: Χάλασε και τη ρύθμιση στα windows να μη σε χαλάει η διαφορά... :lol: