Δημοσιεύτηκε: 06 Οκτ 2012, 15:52
έγραψε:Αααα...απ' εκεί ε;
ωχ ξέχασα να βάλω το Link σωστά. το link είναι αυτό εδώ: http://www.doncaprio.com/2012/02/adding-a-streaming-radio-station-to-your-blog-blogger-wordpress.html
έγραψε:Αφού λοιπόν το windows media player είναι εφαρμογή των windows, φαντάζομαι να περίμενες πως δεν θα δουλεύει ο κώδικας σε άλλα συστήματα ε;
Σε ένα σωστά ρυθμισμένο σύστημα όμως, το περιεχόμενο που καλείται να αναπαράγει ο συγκεκριμένος player, το αναπαράγει οποιοσδήποτε player μπορεί και έχει οριστεί γι' αυτή τη δουλειά (πχ totem, rythmbox, vlc κλπ).
έχεις δίκιο. απλά παρατήρησα ότι το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου με ubuntu. δεν του έπαιζε το ράδιο με τον πρώτο κώδικα που είχα βάλει στην αρχή. εντομεταξύ στο live24.gr μόλις ανοίξεις το ράδιο σου λέει οτι αν εχει ςπρόβλημα με το ράδιο πατησε εδώ και μετά μόλις πατήσεις εκει που σου λέει ανοίγει άλλος player βασισμένος στο silverlight moonlight αν το λέω σωστά. αυτόν τον κώδικα δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να το κάνω να δουλέψει σε blogger με την μέθοδο της αντιγραφής κτλ.
έγραψε:Αν αποθηκεύσεις τον κώδικα που έδωσα σε ένα απλό αρχείο txt και το μετονομάσεις σε .html, θα δεις ότι ανοίγει το stream του σταθμού με οποιονδήποτε περιηγητή (Mozilla Firefox, Google Chrome/Chromium, Opera, Epiphany κλπ) και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Windows, Linux, iOS, Android, BSD κλπ) διαθέτει το ανάλογο codec. Αν δεν το κάνει, δες το τμήμα του φόρουμ για τη σωστή εγκατάσταση των codec γιατί κάτι δεν έχει εγκατασταθεί σωστά στο σύστημα σου ή έχεις εγκαταστήσει πάνω από μια πρόσθετη λειτουργία για τον ίδιο τύπο περιεχομένου και δημιουργείται σύγκρουση.
το έκανα , ανοίγει αλλα δεν παίζει το stream. οπότε δεν γνωρίζω τι άλλο να κάνω.Θα δώ το forum με την σωστή εγκατάσταση οδηγών αν και δεν νομίζω να με βοηθήσει διότι όλα μου παίζουν στο pc μου ακόμα και το Live 24 παίζει κανονικά όλους τους σταθμούς έστω και με moonlight Plugin.
έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να σου εξηγήσω γιατί εξακολουθείς να έχεις προβλήματα, επιμένω όμως ότι το θέμα θα έπρεπε να είναι στο τμήμα του σχολείου όπου και μπορεί να βρεις τη βοήθεια που θες.
έχεις δίκιο. γίνεται να μεταγκατασταθεί το θέμα αυτό από τους διαχειριστές στο τμήμα του σχολείου; η θα πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα εγώ από την αρχή; ευχαριστώ όλους για την βοήθεια παιδιά!!!