Δημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2012, 20:26
από dim459
Δε θέλω να παρεξηγηθώ, ξαναδιάβασα το παραπάνω και το post μου, μου φάνηκε ελαφρώς αυταρχικό και ολίγον τι ρατσιστικό ως προς τους χρήστες windows.
Η σκέψη μου έχει ως εξής ;
1) Ούτως ή άλλως ένα σύστημα windows πρέπει να έχει ικανό λογισμικό, ώστε να ελέγχει τι μπαίνει μέσα, προς αποτροπή ιών.
2) Χωρίς να είμαι βέβαιος, πιθανολογώ πως οι εφαρμογές που σκανάρουν για ιούς windows σε ένα σύστημα windows, είναι καλύτερες γι αυτή τη δουλειά, απ' ότι οι εφαρμογές που σκανάρουν για ιούς windows και τρέχουν σε linux.
3) Αφού αυτή η διεργασία πρέπει ούτως ή άλλως να γίνεται σε ένα μηχάνημα με windows, δε βλέπω το λόγο να γίνεται δυο φορές, δηλαδή και στο linux σύστημα, και να σπαταλά πόρους, χωρίς μάλιστα να είναι αναγκαίο για το ίδιο το σύστημα.
4) Χεχε. τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί και το βλέπω και λίγο ρατσιστικά, ας πάνε να κουρευτούν, τους είπε κανείς να τρέχουν windows ;
Off topic:
Έλεος, μη μου αρχίσετε τα περί αναγκαιότητας χρήσης windows σε περιπτώσεις που πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναγκαστικά κάποιο συγκεκριμένο λογισμικό. Το ξέρω, το έχω διαβάσει χίλιες φορές, συμπάσχω-συμπονάω, οκ, φτάνει !