Δημοσιεύτηκε: 14 Ιουν 2013, 18:17
έχει και να επιλέξεις στο sync τι θες να κάνεις sync, εγώ έχω μόνο σελιδοδείκτες και κωδικούς γτ τ' άλλα θέλω να τα χω διαφορετικά, πχ στο νετβοοκ έχω λιγότερα προσθετα για να μην είναι βαρύς ο browser ή μπαίνω σε άλλα σιτες πιο συχνά απ' ότι στο δεσκτοπ (Προτιμήσεις). επίσης νομίζω το "Ιστορικό" σαν επιλογή πρέπει να απασχολεί αρκετά τον browser για να φορτώσει τυχόν ιστορικό από άλλο pc.
πρόσθετα που χω και προτείνω: adblock plus, διαφημίσεις / find all, βελτιώνει το ctrl+F / flagfox, έχει πολλές λειτουργίες αλλά ργώ το χω για να κάνω μικρά λινκς / killjasmin, κλεινει διαφορα σιτες που πετιουνται μόνα τους / reader, παίρνει μόνο το κείμενο απτο σιτε και στο προβάλλει / tab scope, ότι λέει
/ turn off the lights, βλέπεις μόνο το βίντεο στο youtube και μαυρίζει το γύρω γύρω.
πρόσθετα που χω και προτείνω: adblock plus, διαφημίσεις / find all, βελτιώνει το ctrl+F / flagfox, έχει πολλές λειτουργίες αλλά ργώ το χω για να κάνω μικρά λινκς / killjasmin, κλεινει διαφορα σιτες που πετιουνται μόνα τους / reader, παίρνει μόνο το κείμενο απτο σιτε και στο προβάλλει / tab scope, ότι λέει