Δημοσιεύτηκε: 20 Νοέμ 2013, 17:52
από Μίλτος
simosx έγραψε:Καλά πας με τα βήματα που ακολουθείς... Οπότε, αν δεν βρεις άκρη, αρκεί μια επανεκκίνηση και το ζήτημα θα διορθωθεί για να συνεχίσεις.

Learner έγραψε: Σε ότι αφορά το λάθος που σου βγάζει στην εγκατάσταση από το πρόσθετο, είναι αυτό που είπε ο simosx.
Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε ξανά.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Μετά την επανεκκίνηση έβαλα το πρόσθετο "pipelight-multi" και έγιναν όλες οι ενέργειες που λέει ο Learner για την εγκατάσταση του flash player, επιτυχώς, άσχετα αν στο synaptic δεν υπάρχει περασμένο τίποτα για "Adobe Flash Player και οι "πρόσθετες λειτουργίες" στον firefox έχουν μείνει όπως ήταν (βλέπε φωτογραφία στο πρώτο ποστ).

Το πρόβλημα όμως είναι σε ένα "Imagine Plagin" που ζητάει η σελίδα (θα το δείτε κάτω κάτω στην αριστερή στήλη) και θέλει να το κατεβάσω και να εγκαταστήσω ένα "psetup.exe" όπως το ονομάζουν, το οποίο είναι για windows (δε νομίζω ότι επιτρέπεται να κάνω κάτι τέτοιο στο LInux). Όταν πας να τρέξεις το exe γράφει "Logotron Limited".

Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση ... αν υπάρξει όμως, θα με χαροποιούσε πάρα πολύ, αφού δεν θέλω να μπαίνω στα windows για κανένα, μα κανένα λόγο. Περιμένω λοιπόν τα φώτα σας ... ευχαριστώ.

ΥΓ: Ο Chrome δεν υπάρχει ούτε στο synaptic ούτε στο "Κέντρο Λογισμικού". Πώς θα τον εγκαταστήσω; Μου έχετε πει να μην εγκαθιστώ τίποτα "εξωτερικό" αν δεν υπάρχει στο "Κέντρο Λογισμικού". Έχω εγκαταστήσει τον Chromium.