Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2013, 00:19
από Μίλτος
1. Adobe Flash Player
Learner έγραψε:Δεν είναι ανάγκη να εγκαταστήσεις το πρόσθετο για τον flash player. Αυτό είναι μια αλχημεία για όσους το χρειάζονται (π.χ παιχνίδια που απαιτούν νεότερο flash.. κλπ) και επίσης εμμένουν (όπως εγώ) στον Firefox.

Δηλαδή μετά απ' όσα έκανα δεν έχω εγκαταστήσει τον flash player; Τελικά έπρεπε όντως να πω "Yes" όταν μου ζήτησε το τερματικό να διαγράψω τον flashplugin-installer; Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω ξανά τον flashplugin-installer μέσω synaptic;

Learner έγραψε:Αν θες να κάνεις revert τις αλλαγές, γράφω πως, στον οδηγό. Έτσι θα έχεις τον Flash που διατίθεται για Linux. Αυτό, σε περίπτωση που σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ο flash με το πρόσθετο που εγκατέστησες τώρα.

Όχι δεν θέλω να κάνω revert ... προς το παρών δουλεύουν όλα καλά ... αλλά όπως σου είπα παραπάνω, πώς ξέρω ότι έχω εγκαταστήσει τον flach player; Που το βλέπω αυτό;

2.Imagine Plagin ... exe
Learner έγραψε:Απαιτεί δηλαδή πρόσθετο που εκτελείται μόνο σε windows (.exe) ; αν είναι αυτό, τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το wine και να προσπαθήσεις να εγκαταστήσεις το πρόσθετο μέσω wine. Αν απαιτεί όμως και IE , τότε χρησιμοποίησε windows καλύτερα.

Άσε φίλε, είμαι που είμαι σκράπας στο Linux να μην μπλέξω με το wine τώρα. Για να καταλάβεις την τύφλα μου, δεν ξέρω τι εννοείς με το "απαιτεί ΙΕ". Δυστυχώς θα μπαίνω στα windows όταν χρειάζομαι αυτή τη σελίδα.

Για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ: και 'γω επιμένω στον Firefox, επίσης.