Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2013, 21:58
από Μίλτος
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:το σημαντικό δεν είναι να δουλέψει με κάποιο τέχνασμα αλλά να μη χρησιμοποιούνται τέτοιες τεχνολογίες και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την εκπαίδευση

Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ Γιώργο.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι απλά έχει ξεχαστεί εκεί μέσα (η αισθητική της σελίδας άλλωστε παραπέμπει στην προηγούμενη δεκαετία ενώ οι υπόλοιπες σελίδες του dschool.edu.gr είναι εμφανέστατα σύγχρονες και λειτουργικές).

Δυστυχώς δεν έχει ξεχαστεί. Είναι το καινούργιο βιβλίο της "Γεωγραφίας" του 2011 και εκτός από καθηγητές απευθύνεται και σε μαθητές. Ακόμα και στα windows πρέπει να κάνεις κάποιες ενέργειες για να παίξει, οπότε καταλαβαίνεις ότι οι περισσότεροι τα παρατάνε.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Πρόκειται για μια πρόσθετη λειτουργία ... που υποστηρίζεται επίσημα είναι τα XP.
Η μόνη περίπτωση που μπορεί να «παίξει» σε Linux, είναι να παίξει μέσω virtual machine και μάλλον μόνο σε IE (υποθέτω από την έκδοση 8 και κάτω) γιατί από ό,τι είδα οι πρόσφατες εκδόσεις άλλων περιηγητών μάλλον δεν το υποστηρίζουν.

Δυστυχώς μπαίνω στα windows για αυτή την εφαρμογή. Όταν εγκαθιστάς το Imagine plugin σου έχει επιλογή και για Firefox και παίζει υπέροχα. Το πρόβλημα είναι ότι όποιος μπλεχτεί με το Linux δεν θέλει να βλέπει μπροστά του windows ... και αυτό έχω πάθει.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:η πλατφόρμα e-me δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας και υποβολής προτάσεων

Αυτό θα το κάνω άμεσα.

Μίλτος έγραψε:Για Adobe Flash Player:Όχι δεν θέλω να κάνω revert ... προς το παρών δουλεύουν όλα καλά ...

Τελικά δε δουλεύουν όλα καλά. Μου παρουσίασε πολλά προβλήματα (καταρρεύσεις, αργοπορία φόρτωσης, λάθη) και θα επιστρέψω στην προηγούμενη κατάσταση.