Δημοσιεύτηκε: 03 Ιαν 2014, 22:55
από eliasps
bratsos έγραψε:Αμα εισαι δικτυας τοτε οκ με τη καυτη αλεπουδιτσα. Εγω ενα μπιλιαρδο πηγα να παιξω με το firefox και το κολλησε... miniclip online pool

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος δεν είναι πρόβλημα στο Firefox αλλά στο plugin για το παιχνίδι.
Κατά τα άλλα εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα επιδόσεων με το Firefox και από ότι βλέπω εδώ τον χρησιμοποιούν αρκετοί και μάλιστα τον προτιμούν συγκριτικά με άλλους περιηγητές.
Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις για την περιήγηση και άμα δεν τις ορίσεις ορθά λογικό είναι να υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Off topic:
bratsos έγραψε:Οσο αφωρα με τη ip ειναι η ταυτοτητα σου στο ιντερνετ. Οπως και με την αληθινη δεν την δειχνεις στον καθενα.
Το world of warcraft που εκανε στο παχνιδι τα ιδια που κανουν τα φορουμ καταδικαστηκε απο την ευρωπαικη ενωση.
Διοτι εκει ειναι παιχνιδι, τιποτα αληθινο. Ενω αμα πεις καποιο σημαντηκο γεγονος για κοσμο, ισως την αλλη μερα να εισαι στη φυλακη επειδη σε βρεικαν
απο τα ηλεκτρονικα ιχνη σου (java scripts, cookies,ip spyware)
Ο αριθμος της ταυτοτητας σου ειναι αυστηρα προσωπικο δεδομενο. Το ιδιο και η διαδικτυακη ταυτοτητα σου, οπως και το νουμερο της, οταν μπαινεις στο διαδικτυο.

Πιστεύω, παρομοιάζεις δύο όρους που δεν έχουν ίδια βαρύτητα και τους εξισώνεις.
Η IP αλλάζει εύκολα κατά βούληση και μπορεί να μασκαρευτεί με πολλούς τρόπους, σε αντίθεση με τον αριθμό ταυτότητας.
Το ίδιο ισχύει και για τις καταστάσεις που περιγράφεις.
Ναι, τον αριθμό ταυτότητας δεν το δείχνεις στον καθένα, αλλά στην προκείμενη, κάποιος σου ζήτησε την IP και την έδωσες οικειοθελώς. Το forum, το site και γενικά οποιαδήποτε διαδικτυακή "οντότητα" ζητάει την IP σου και ο περιηγητής (μέσω πρωτοκόλλων) είναι ρυθμισμένος να την δίνει, δεν σου παίρνει κανείς την IP με το ζόρι.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο περιηγητής και η λειτουργίες του είναι υπό τον έλεγχο ενός χρήστη, έτσι και η ευθύνη είναι του χρήστη, για το που δίνει πληροφορίες.