Δημοσιεύτηκε: 02 Μαρ 2014, 13:09
από andko76
vasko έγραψε:πως το εγκαθιστάς?
πήγαινε στο http://www.dropbox.com, κατέβασε το deb και κάνε εγκατάσταση
νομίζω από το κέντρο λογισμικού έχει θέμα

Καλησπέρα, το έχω εγκαταστήσει και από το κέντρο λογισμικού και από το synaptic και από το dropbox.com. Βασικά θα ήθελα να δω αν τώρα είναι εγκατεστημένο, που πρέπει να το δω αυτό στο synaptic; Αν δεν είναι τελικά εγκατεστημένο από το dropbox.com πως να το εγκαταστήσω; Κάποια στιγμή που το έκανα ενώ φαινόταν οτι θα εγκατασταθεί κανονικά, έβγαζε σε κάποια στιγμη μήνυμα: download propietry daemon , κάπως έτσι αν δεν κάνω λάθος. Στη σελίδα του dropbox έχει δυο τρόπους, έναν με το τερματικό και έναν με αρχείο. Όταν το έκανα με το τερματικό δεν γινόταν σωστά η εγκατάσταση, με το αρχείο δεν δοκίμασα. Αν κατεβάσω το αρχείο τι κάνω μετά, διπλό κλικ και εγκαθίσταται; Επειδή είμαι πολύ νέος στο λειτουργικό, δεν έχω καταλάβει ακριβώς την φιλοσοφία κάποιων πραγμάτων. Π.χ πως θα δω αν υπάρχουν "υπολείμματα" από το dropbox και κάτι δεν γίνεται σωστά; Συγγνώμη αν κούρασα το φόρουμ αλλά βρίσκομαι σε αρκετό μπέρδεμα
Ευχαριστώ για την υπομονή

Μόλις πριν λίγο κατέβασα το αρχείο από την σελίδα του dropbox και όταν κάνω διπλό κλικ πάνω στο αρχείο, με μεταφέρει στο κέντρο λογισμικού να κατεβάσω κάτι που μοιάζει με πακέτο. Δεν έχει, δηλαδή, ακριβώς το εικονίδιο του dropbox. Τώρα τι γίνεται;