Δημοσιεύτηκε: 25 Απρ 2014, 12:46
Επειδή δεν βλέπω λύση στο πρόβλημα, έψαξα να εγκαταστήσω ένα παρόμοιο πρόγραμμα στον υπολογιστή. Έτσι βρήκα το Lingot. Μου φάνηκε απλό και εύχρηστο προγραμματάκι (καλά όχι ότι υπήρχαν και πολλά διαθέσιμα) και έτσι το εγκατέστησα. Έλα που όμως που το μικρόφωνό μου (εξωτερικό) δεν λειτουργούσε (γιατί δεν ξέρω). Έψαξα εδώ για κάποια τυχόν λύση όπως και σε ξένα fora και διαπίστωσα πως ubuntu και μικρόφωνο είναι πονεμένο θεματάκι.
Όπως και να χει εγκατέστησα ένα επιπλέον πρόγραμμα (αυτά γιατί δεν υπάρχουν by default στο ubuntu; ) και "πείραξα" κατα τις οδηγίες κάποιου site το front και το rear mic. Μην με ρωτήσετε ποιό είναι το πρόγραμμα (δεν το θυμάμαι) ούτε αν ήξερα τι έκανα. Το αποτέλεσμα ήταν πάλι να μην λειτουργεί το μικρόφωνο, καθώς και στο lingot η "βελόνα" να κουνιέται απο μόνη της σαν τρελή λες και άκουγε ταυτόχρονα 3-4 κιθάρες!
Ρε παιδιά γιατί τόσο μπέρδεμα;
Όπως και να χει εγκατέστησα ένα επιπλέον πρόγραμμα (αυτά γιατί δεν υπάρχουν by default στο ubuntu; ) και "πείραξα" κατα τις οδηγίες κάποιου site το front και το rear mic. Μην με ρωτήσετε ποιό είναι το πρόγραμμα (δεν το θυμάμαι) ούτε αν ήξερα τι έκανα. Το αποτέλεσμα ήταν πάλι να μην λειτουργεί το μικρόφωνο, καθώς και στο lingot η "βελόνα" να κουνιέται απο μόνη της σαν τρελή λες και άκουγε ταυτόχρονα 3-4 κιθάρες!
Ρε παιδιά γιατί τόσο μπέρδεμα;