Δημοσιεύτηκε: 29 Απρ 2014, 22:46
καλησπερα σε ολους
μολις γραφτηκα στο φορουμ επροχτες εβαλα τα ubundu 10.10 maverik meercat κατενθουσιασμενος ελληνικοτατα
πρωτη φορα στο ubuntu οπως και στο φορουμ
εβαλα τον flashplayer καθως kai ton chroomium κουραστικα λιγω στον φλασ
προσπαθω τωρα για καποια εκδοση του σκυπε δεν περνα με τιποτα ουτε απο το κεντρο λοσμικου ουτε απο το τερμιναλ οδηγιες
απο ιντερνετ δεν εχω πολεσ γνωσεις λιγο dos αλλα απ οτι βλεπω δεν κανει λιγο φακελους αντιγραφεσ επικολλησεις λιγο λιστ στο apt μαλλον τιποτα ......πεθανα υπαρχει απο καπου βοηθεια
η εμπειρια μου στο linux 6 μηνες puppy εκει ο skype μπηκε με την μια 1 2 πετακια και κομπλε και η καμερα
αν ειμαι σε λαθος σημειο στις ερωτησεις συγνωμμη
αν θελει καποιος ασ μου δωσει με πολλη απλα βηματα τη θα κανω
ευχαριστω ολους εκ των προτερων
μολις γραφτηκα στο φορουμ επροχτες εβαλα τα ubundu 10.10 maverik meercat κατενθουσιασμενος ελληνικοτατα
πρωτη φορα στο ubuntu οπως και στο φορουμ
εβαλα τον flashplayer καθως kai ton chroomium κουραστικα λιγω στον φλασ
προσπαθω τωρα για καποια εκδοση του σκυπε δεν περνα με τιποτα ουτε απο το κεντρο λοσμικου ουτε απο το τερμιναλ οδηγιες
απο ιντερνετ δεν εχω πολεσ γνωσεις λιγο dos αλλα απ οτι βλεπω δεν κανει λιγο φακελους αντιγραφεσ επικολλησεις λιγο λιστ στο apt μαλλον τιποτα ......πεθανα υπαρχει απο καπου βοηθεια
η εμπειρια μου στο linux 6 μηνες puppy εκει ο skype μπηκε με την μια 1 2 πετακια και κομπλε και η καμερα
αν ειμαι σε λαθος σημειο στις ερωτησεις συγνωμμη
αν θελει καποιος ασ μου δωσει με πολλη απλα βηματα τη θα κανω
ευχαριστω ολους εκ των προτερων