Δημοσιεύτηκε: 30 Απρ 2014, 09:09
από antonielectronic
οι υπολογιστεσ που εχω ειναι παλαιοι 05 -1 g ram 900-1,6 επ θα δουλεψουν με νεοτερα ? θα ειναι τοσο ελληνικα αν ναι καποιο λινκ για ελληνικοτατα η πρωτη που ειχα κατεβασει πριν μια εβδομαδα παλι 10.10 maverik eixe ελληνικα αλλα οχι τα παντα σχεδον οπωσ η meercat
οι παλαιοτητα με εκανε να ψαξω πριν εξαμηνο κατεληξα στα puppy πολλη ευαχιστημενος εμεινα
to γνωριζω οτι η εκδοση εχει ληξη πιστευω ομωσ ιτι ua parateinei την ζωη τον υπολογιστων τουλαχιστον για δυο χρονια
εχω δει σε φιλο την εκδοση να δουλευει θαυμασια skype reader kamera kinhta ola τα πρωτησ αναγκησ που ειναι απαραιτητα
τοω εχει παρει ομωσ τον υπολογιστη απο καταστημα και αυτοσ δεν εχει ιδεα απο προγραμματα πως αυτουνου τον φτιαξανε
ηταν πιο μαγκεσ σιγουρα γιατι να μην μπορω και εγω να φτιαξω τους δικουσ μου?
υπαρχει καποια συμβουλη ληση link gia to θεμα που ξεκινησα
οι νεοτερες εκδοσεισ θα τρεξουν η ............θα κανω πλουσιο τον ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ απο το καπνισμα οπωσ ειχα καταντηση με τα
windows περιμενετε περιμενετε .........και τα σιγαρα πηγαιναν αβερτα για ναανοιξει ο firefox επρεπε σιγουρα να αναβεσ και δευτερο τα ειχα πληρωσει και πανω απο 100 ευρω μονο το cd egkatastashs
υπαρχει καποια συμβουλη ληση link gia to θεμα που ξεκινησα η εστω εκδοση