Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2014, 13:06
από fkol k4
spirosmeg έγραψε:Σίγουρα οχι με τα κ@λ.δάκτυλα, εννοούσα...

Δηλαδή οτιδήποτε δεν πέφτει τόσο χαμηλά είναι εντάξει; Αυτό είναι πολύ χαμηλός στόχος, έτσι κι αλλιώς αν πέφταμε εκεί θα φεύγαν τα ποστ για τον άλλο κόσμο.
spirosmeg έγραψε:ΚΟΥΛΑΡΕ συμφορουμήτη

Δεν χρειάζεται να κουλάρω εγώ. Μια χαρά ήρεμος είμαι και προσέχω τι και πως γράφω.
spirosmeg έγραψε:δεν φανταζόμουν οτι υπάρχουν άτομα στο αγαπημένο μας φόρουμ που αντί να αλληλοβοηθουν στραβό κοιμούνται και τα παίρνουν λοξά μερικά υποτυπώδες θέματα

Οκ, ας το πάμε κι εκεί...
  • Είμαι μέλος από τον Φεβρουάριο του 2011 (οπότε και είδα Linux για 1η φορά στη ζωή μου).
  • Έχω 1624 δημοσιεύσεις στην ενότητα «Λειτουργικό σύστημα» και άλλες τόσες στις άλλες κατηγορίες. Απαντώντας, όχι ρωτώντας. Βοηθώντας άλλους δηλαδή, όχι ζητώντας βοήθεια.
  • Έχω δημοσιεύσει 14 (δεκατέσσερις) οδηγούς στο φόρουμ, από τους οποίους τους 13 τους έχω γράψει μόνος.
  • Έχω κάνει ένα βίντεο-οδηγό, δύο παρουσιάσεις στα 2 τελευταία Ubuntu Global Jam (Mir το 2013 και BTRFS φέτος) που υπάρχουν στο κανάλι της κοινότητας.
  • Συμμετείχα στο Booth του Ubuntu στην περυσινή Fosscom και τις δύο ημέρες.
  • Είμαι μεταφραστής για το Ubuntu (όπου είμαι και διαχειριστής της ομάδας μεταφραστών) και για το Elementary και μπορείς να βρεις τις μεταφράσεις που έχω κάνει εδώ.
Τώρα δικαιούμαι να γράφω άποψη;
Εσύ που είσαι μέλος ενάμιση χρόνο παραπάνω από μένα ποιον έχεις βοηθήσει;
spirosmeg έγραψε:αν έρθεις στα 50+ και με τα γιγαντο-προβλήματα της σημερινής κατάστασης θα με θυμηθείς ίσως...

Είμαι 40 και δεν ξέρεις αν έχω προβλήματα και ποια είναι αυτά γιατί δεν τα φέρνω μέσα στο φόρουμ, γιατί είναι δικά μου και δεν αφορούν το φόρουμ ούτε και ενδιαφέρουν κανέναν.