Δημοσιεύτηκε: 05 Μάιος 2014, 15:44
fkol k4 έγραψε: Ο άλλος ο ανίδεος υποθέτει πως όποιος διαφωνεί μαζί του έχει κολλήσει στο παρελθόν, δεν ξεχνάει να κάνει στο μεταξύ μια διαφήμιση του gnome shell (φυσικά...) και γράφει ένα κείμενο μεγέθους 282 (διακοσίων ογδόντα και δύο!!!) λέξεων με επιχειρήματα όπως «πιστέψτε με»(ok, έλιωσα στο γέλιο λέμε...) «Προσωπικά χαίρομαι που κάποιοι τολμούν» και «το θεωρώ και αναγκαίο για την εξέλιξη» (αντικειμενικά δοσμένοι όλοι οι παραπάνω λόγοι, έτσι;), χωρίς να αλλάξει καν μια γραμμή!!!.
(Διάολε, το έβαλα στον gedit μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ πως κάποιος είναι δυνατόν να γράφει έτσι!!!)
(καλά, είναι και καλές για touch screen, αλλά δεν έχουμε touch screen, αλλά δεν πειράζει γιατί κάποτε θα έχουμε όλοι touch screen, τέλος πάντων το πιάσαμε το νόημα...)
Θα ήθελα πολύ έτσι από περιέργεια ρε αδερφέ να μου δείξεις ένα παράδειγμα διαλόγου χωρίςεπίπεδο κι επιχειρήματα...
Καταρχήν εγώ δεν σε πρόσβαλα ούτε σε αποκάλεσα "ανίδεο" (από που και ως που γνωρίζεις εσύ τις γνώσεις που έχω εγώ? ή μήπως με κρίνεις επειδή δεν άλλαξα καμία γραμμή? αλήθεια σε πείραξε τόσο? συγνώμη πάντως παρόλο που στο σχολείο έβγαλα βαθμό πρόσβασης 17.8 στα θεωρητικά μαθήματα ανέκαθεν ήμουν σκράπας) και παρόλο που, ναι εκφράζω την προσωπική μου γνώμη (γιατί εσύ θέλεις να μου πεις ότι είσαι αντικειμενικός στα γραφόμενα σου? ποιος άνθρωπος δεν εκφράζει την προσωπική του γνώμη με βάση τα πιστεύω του? όποιος το κάνει είναι ένα άβουλο ον χωρίς γνώμη, αυτοπεποιθηση και πιστεύω) όμως παραθέτω και επιχειρήματα. Και αν δεν σε πείθει το επιχείρημα περί touch screen οθόνες , ήλπιζα ότι θα σε πείσει το επιχείρημα ότι τα DE με ένα σωρό μενού και υπομενού είναι της δεκαετίας του 80 (ελπίζω να συμφωνείς σε αυτό).
Όσον αφορά το gnome-shell, έχω αναλύσει σε παλιότερα ποστ μου γύρω στο 2011 όταν πρωτοβγήκε, με ένα σωρό επιχειρήματα γιατί το θεωρώ το καλύτερο shell και συνάμα και το πιο εργονομικό και λειτουργικό. Δεν θα καθίσω να το ξανακάνω τώρα γιατί βγαίνουμε εκτός θέμα (για αυτό εξάλλου και δεν το έκανα και στο προηγούμενο ποστ). Αλλά το αναφέρω συνέχεια γιατί πραγματικά η απαξίωση και περιοθωριοποίηση που έχει πλέον το gnome-shell με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στήριξη για βελτίωση, είναι από τα πράγματα που με έχουν ενοχλήσει περισσότερο τον τελευταίο καιρό στον κόσμο του linux μιας και είναι το αγαπημένο μου DE.