Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2014, 04:31
Φοίνικας έγραψε:Καλησπέρα μάγκες, χτες βάρεσα format στον υπολογιστή μου γιατί κολλούσε απίστευτα πολύ πάνω στο 10λεπτο. Σε φάση να μην κουνιέται τίποτα.
Ωχ Παναήαμ! Πριν λίγο δοκίμασα να εγκαταστήσω την 14.04 σε ίδιο λάπτοπ με αυτό της υπογραφής σου σε μαθητή μου. Βάζω το live DVD, μπουτάρει κανονικά, μπαίνω στην επιλογή "δοκιμή" να σιγουρευτούμε ότι όλα τρέχουν καλά. Στην αρχή όλα λειτουργούσαν νορμάλ (browser, ήχος, βίντεο, κάμερα, πληκτρολόγιο κλπ). Μόνος μου φόβος μήπως απογειωθεί το λάπτοπ και το χάσουμε, ο ανεμιστήρας σαν πλυντήριο στο στύψιμο!!!).Μετά από λίγο, ο υπολογιστής άρχισε να καίει, η οθόνη να τρεμοπαίζει και τελικά κόλλησαν τα πάντα όλα. Οποια εντολή και να έδωσα, την έφτυσε! Hard shutdown λοιπόν, αναγκαστικά και τηγάνισμα αυγού στο DVD που το πήρα στα χέρια μου σαν ζεστό κουλούρι. Την διαδικασία την επανέλαβα άλλες 2 φορές (ανά μισάωρο) με το ίδιο πάντα τελικό αποτέλεσμα!!! Στα Windows δεν παρουσίαζε πρόβλημα λειτουργίας πέρα του ότι ο ανεμιστήρας δούλευε συνεχώς στο μέγιστο!
Μεταφέρω απλά την εμπειρία μου ΦΟΙΝΙΚΑ. Να ρωτήσω κάτι. Προτού κάνεις την εγκατάσταση, το δοκίμασες πρώτα να δείς πώς τρέχει; Από αυτά που έγραψα έχεις τίποτα άλλο κοινό εκτός από τα κολλήματα;