Δημοσιεύτηκε: 15 Ιαν 2015, 00:51
koleygr έγραψε:andko76 έγραψε:koleygr έγραψε:Λοιπον επειδή το πρόβλημα μπορεί να μην είναι του dropbox και να έχεις άλλο θέμα, πήγαινε στο κουμπάκι του dropbox ψηλά και μπές στις ρυθμίσεις...
κάπου εκεί έχει μια επιλογή να αρχίζει το dropbox με την εναρξη του υπολογιστή/λειτουργικού... απεγκατερστησε το αυτο και κανε ενα restart.
Μετά δώσε ξανά την ίδια εντολή... Αν σου βγάλει το ίδιο πρόβλημα, τότε πιθανον το πρόβλημα να είναι του nautilus και όχι του dropbox
Καλησπέρα, εφάρμοσα τα λεγόμενα σου και βλέπω ότι μετά από επανεκκίνηση που έκανα δεν μου βγάζει το γνωστό μήνυμα. Πιστεύω ότι επιλύθηκε το πρόβλημα μου. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το nautilus ακριβώς; Πως μπορώ να καταλάβω αν έχω κάποιο πρόβλημα μ αυτό;![]()
Ευχαριστώ για όλες τις οδηγίες
Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς έκανες και αν λύθηκε το πρόβλημα. Όταν δε δουλεύει το dropbox είναι λογικό να μη σου βγάζει το πρόβλημα γιατί κανένας δε
ζητάει επανεκκίνηση του nautilus. Δοκίμασε ωστόσο να κανεις μιά επανεκκίνηση του nautilus με τη εντολή που έδωσες τόσες φόρες και δες αν βγάζει τα ίδια.
(Εκτός και αν όταν ανοίγεις το dropbox δουλευουν όλα καλά... αλλά δεν κάναμε κάτι τέτοιο)
Καλησπέρα, εφάρμοσα την τελευταία εντολή που μου έδωσες και έκανα restart. Άνοιξα τον υπολογιστή και δουλεύει κανονικά το dropbox χωρίς να βγάζει κανένα μήνυμα