Δημοσιεύτηκε: 23 Ιαν 2015, 03:50
από malos
the_eye έγραψε:Είναι η ίδια έκδοση του firefox ;
Έχουν τα ίδια πρόσθετα ;

Θα το δω. Πιθανώς όμως όχι ως προς την έκδοση. Τα εγκατέστησε με χρονικά διαστήματα μεγάλα. Ωστόσο κατά καιρούς γίνονται αναβαθμίσεις αλλά δεν τις θυμάμαι. Πρόσθετα σίγουρα έχουν διαφορετικά.

Learner έγραψε:
malos έγραψε:Έχετε καμιά ιδέα;

Η μόνη ιδέα που έχω είναι πως το Facebook είναι αρκετά βαρύ και φορτώνουν ένα δισεκατομμύριο scripts για να ανοίξει η σελίδα. Ειδικά αν έχεις κάποιο java blocker, να το απενεργοποιήσεις.
Ενίοτε το παρουσιάζει και σε μένα αυτό το πρόβλημα (σε Ubuntu MATE), αλλά δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το γραφικό περιβάλλον. Οι ειδοποιήσεις είναι στον browser και δεν έχουν σχέση με το DE (Desktop Environment) που τρέχει ο κάθε ένας.
Σε εμένα επιλύεται συνήθως με μια επαναφόρτωση της σελίδας. Το παρουσιάζει αραιά και που, όμως.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι παίζει ρόλο το περιβάλλον. Άλλωστε σε άλλο παρτίσιον έχω ubuntu 14.04 με mate και πάλι. Σχεδόν ένα ίδιο σύστημα με το mint έχω φτιάξει. Και λειτουργεί το συγκεκριμένο.
Θυμάμαι πάντως πριν κάνα χρόνο και βάλε είχα βάλει μια debian σταυλισμένη και ήταν η πιο τελευταία (δεν θυμάμαι όνομα). Ένας φίλος ήθελε να μπει σε μια σελίδα με στοιχήματα που παίζει και πάλι με τον ίδιο τρόπο, δεν άνοιγε κάποιο τέτοιο λινκάκι. Αλλά με τίποτα λέμε. Πάλι στα άλλα παρτίσιον έπαιζε κανονικά.

Ωστόσο το έλυσα το θέμα. Αντέγραψα το προφίλ που έχω στο 14.04 στον φάκελο του firefox και τον έτρεξα με αυτό. Λύθηκε αμέσως.
Θα ψάξω τι πρόσθετα είχε αυτό που έτρεχα και ελπίζω να το ανακαλύψω το πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά