Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2009, 11:08
BEGINER001 έγραψε:linuxman ευχαριστώ για την προσφορά σου καθόσον φαινεται να εχεις μεγαλες και σε βαθος γνωσεις στο linux. Ομως ταλαιπωρήθηκα αρκετα με το θεμα αυτο και εφτασα στο σημειο να τα παρατήσω. Οσον αφορα τον πολυ καλο οδηγό σου τον εφαρμοσα (viewtopic.php?f=9&t=32 ) και μαλιστα 2 φορες, απεγκατεστησα και εγκατεστησα ξανα τον firefox, εγκατεστησα τα plugin thw flash αλλα το προβλημα με τα video sto youtube παρεμενε. Μετα την απεγκατασταση της Gnash μεχρι στιγμης ολα ειναι οκ.
έγραψε:greatst έγραψε:Από ότι θυμάμαι (από όταν είχα στήσει το δικό μου ubuntu) τα φλασάκια στον πλοηγητή (και κατ'επέκταση και το youtube) μου παίζουν μόνο με το "non-free" plugin για flash.
Να πω ότι δεν το είπα? Αφού ... το είπα!
Αγαπητε greast βρισκω το σχολιο σου λιγο ειρωνικο!!!! νομιζω οτι δεν διαβαζεις καλα τι γραφω και επαναλαμβανω και παλι Παρόλο που εγκαταστησα τα non -free plugins για flash το θεμα συνεχιζε να υπαρχει εκτος και αν με την παραπανω απαντηση σου εννοουσες οτι επρεπε να απεγκαταστησω την gnash, που σε μενα τουλάχιστον δεν ηταν σαφές.
Φίλε beginer001, εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να απεγκαταστήσω και το gnash, εκτός εάν μπορείς "χειροκίνητα" να πεις στον firefox ποιο από τα δύο plugin που παίζουν φλασάκια πρέπει να χρησιμοποιεί, διότι κάτι μου λέει ότι αυτή τη στιγμή παρότι έβαλες και το non-free, ο firefox συνεχίζει να χρησιμοποιεί το gnash. Τσέκαρε το: όταν ανοίγει το παράθυρο για το φλασάκι (άσχετο εάν δεν παίζει) κάνε δεξί κλικ να δεις (από το μενού συντόμευσης) ποιο plugin χρησιμοποιείται.