Δημοσιεύτηκε: 03 Απρ 2009, 21:46
Εντάξει, δεν είναι και όλα εύκολα όταν προσπαθείς να το γυρίσεις αποκλειστικά σε Λίνουξ! Ενώ εν καιρό windows είχα ανακαλύψει ένα σωρό από φόρουμς που μπορούσα να βρω και ''πουλιού το γάλα (!)'' από προγράμματα και διάφορα άλλα μέσω rapidshare και torrents εδώ τα βρήκα ''πολύ'' σκούρα (μια και τα πλέον γνωτά όπως το mininova δεν έχουν μεγάλη αποθήκη για προγράμματα για λίνουξ)! Έβαλα όμως πείσμα και είπα πως αυτή τη φορά δε θα κάνω boot από windows για να λύσω το πρόβλημα μου. Συγκεκριμένα έψαχνα να βρω τη Matlab (το ξέρω το ξέρω, πρέπει να την αγοράσεις για να είσαι νόμιμος και τέτοια...!) για μια εργασία μου στο πανεπιστήμιο και, ενώ την βρήκα πολύ εύκολα για Windows ήθελα να τη βρώ για λίνουξ.
Μετά από την ''Οδύσσεια'' που πέρασα ανακάλυψα μιά ωραία σελιδούλλα που φαντάζομαι θα μου λύσει το πρόβλημα μου και ίσως πολλά άλλα μελλοντικά μου προβλήματα (θα δείξει μόλις κατεβεί!) και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας
Διεγράφη ο σύνδεσμος Κανόνες του φόρουμ forumrules.php
Ελπίζω να βοήθησα κάπως
Αν ξέρει κανείς άλλος καμία άλλη σελίδα ας την ποστάρει να βοηθηθούμε και μεις!
Μετά από την ''Οδύσσεια'' που πέρασα ανακάλυψα μιά ωραία σελιδούλλα που φαντάζομαι θα μου λύσει το πρόβλημα μου και ίσως πολλά άλλα μελλοντικά μου προβλήματα (θα δείξει μόλις κατεβεί!) και είπα να τη μοιραστώ μαζί σας
Διεγράφη ο σύνδεσμος Κανόνες του φόρουμ forumrules.php
Ελπίζω να βοήθησα κάπως
Αν ξέρει κανείς άλλος καμία άλλη σελίδα ας την ποστάρει να βοηθηθούμε και μεις!