Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2009, 17:09
όσο καιρο χρησιμοποιώ firefox , χρησιμοπούσα το add-on NOScript , φαντάζομαι όλοι το γνωρίζετε..Θεωρώντας άξιο εμπιστοσύνης κ μετά από την καθαρή εγκατάσταση του 9.04 κ τις λοιπές ρυθμίσεις έφτασε κ η ώρα του ίντερνετ κ πήγα να ξαναεγκαταστήσω το πρόσθετο,όμως είπα να κοιτάξω τα comments ,γιατί είδα πως η δημοτικότητα του έχει πέσει κ είδα λοιπόν στα σχόλια των χρηστών ,ότι είναι malware k addware κ ότι δεν ήταν πάντα έτσι ,αλλά ο δημιουργός γλυκάθηκε από τα λεφτά κ το γύρισε (γνώμες άλλων) κ ότι με τις αναβαθμίσεις του αλλάζει τις ρυθμίσεις της white-list του προγράμματος (κ εγώ είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο, αλλά στις αρχές που είχα κατεβάσει αυτο το πρόσθετο και υπέθεσα ότι κάτι δεν είχα ρυθμίσει σωστά) ,του φυλλομετρητή καθώς κ τον άλλων πρόσθετων..
έχετε κάτι πέσει στην αντίληψή σας ; Εγώ πάντως το έδιωξα τελείως! ! Λέτε να κινδυνεύω περισσότερο;;;
έχετε κάτι πέσει στην αντίληψή σας ; Εγώ πάντως το έδιωξα τελείως! ! Λέτε να κινδυνεύω περισσότερο;;;
- Κώδικας: Επιλογή όλων
https://addons.mozilla.org/el/seamonkey/reviews/display/722/?show=5&adv=true&page=14