Δημοσιεύτηκε: 08 Μάιος 2009, 11:30
έγραψε:Πηγαίνεις Options - Sound Devices και αλλάζεις τις επιλογές για τις ρυθμίσεις Sound In, Sound Out και Ringing.
Οι αρχικές επιλογές του skype και για τις τρεις ρυθμίσεις ήταν: Default device (default).
Οι επιλογές που δούλεψαν για μένα και στις τρεις ρυθμίσεις είναι: "κάρτα ήχου" (hw:"κάρτα ήχου",0).
Όπου "κάρτα ήχου" θα δεις στις πιθανές επιλογές να αναγράφεται η συγκεκριμένη κάρτα ήχου του συστήματός σου.
Αυτές οι ρυθμίσεις βοήθησαν το skype να "βρει" την κάρτα ήχου κι έκτοτε λειτουργεί κανονικά.
Χμμμμ το έχω γράψει και αλλού, νομίζω χωρίς να υπάρξει λύση: Κάθε φορά πρέπει να βάζω αυτές τις ρυθμίσεις εξ αρχής (πράγματι αυτές χρειάζονται, προσαρμοσμένες στον καθένα, πχ. εμένα το μικρόφωνο είναι πάνω στη logitech) γιατί με κάθε άνοιγμα του skype... αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να τις αλλάζει (πχ. αποφασίζει να θεωρήσει μικρόφωνο το usb τηλέφωνο κλπ.) Και το κακό είναι ότι αυτό δεν έχει καμία λογική, τις μισές φορές το skype παίρνει την πρωτοβουλία των αλλαγών, τις μισές όχι. Εννοείται, παρά ότι κάνω κάθε φορά apply.
Δεν το έχετε συναντήσει εσείς το πρόβλημα;