Δημοσιεύτηκε: 10 Μάιος 2009, 10:49
Στον υπολογιστή της υπογραφής είχα εγκατεστημένο το Google Earth 4,3 beta,το οποίο όμως είχα να το ανοίξω κάτι μήνες κι αυτό γιατί με την προηγούμενη κάρτα γραφικών έπρεπε να απενεργοποιώ το compiz για να μην τρεμοπαίζει η οθόνη,αλλά παρ όλα αυτά δουλευε.
Προχθές που πήγα να το ανοίξω δεν έδειχνε τπτ
Κατεβάζω το αρχείο bin απ την καινούρια έκδοση και όταν πάω να το τρέξω από κονσόλα για εγκατάσταση μου βγάζει "premission denied".
Απεγκαθιστώ την παλιά έκδοση και εγκαθιστώ την καινούρια από το synaptic.
Ανοίγει κανονικά αλλά δεν δείχνει πάλι τπτ,δηλ το πλαίσιο όπου πρέπει να εμφανίζετε η γη είναι μαύρο.
Google Earth 5.0.11337.1968 (beta)
Στο άλλον υπολογιστή που έχω στο μαγαζί αν και η κάρτα γραφικών είναι AGP Νvidia 6200 το Google Earth δουλεύει κανονικά ακόμα και με ενεργοποιημένο το compiz
Tι μπορεί να συμβαίνει?
Προχθές που πήγα να το ανοίξω δεν έδειχνε τπτ
Κατεβάζω το αρχείο bin απ την καινούρια έκδοση και όταν πάω να το τρέξω από κονσόλα για εγκατάσταση μου βγάζει "premission denied".
Απεγκαθιστώ την παλιά έκδοση και εγκαθιστώ την καινούρια από το synaptic.
Ανοίγει κανονικά αλλά δεν δείχνει πάλι τπτ,δηλ το πλαίσιο όπου πρέπει να εμφανίζετε η γη είναι μαύρο.
Google Earth 5.0.11337.1968 (beta)
Στο άλλον υπολογιστή που έχω στο μαγαζί αν και η κάρτα γραφικών είναι AGP Νvidia 6200 το Google Earth δουλεύει κανονικά ακόμα και με ενεργοποιημένο το compiz
Tι μπορεί να συμβαίνει?