Δημοσιεύτηκε: 10 Ιούλ 2009, 12:23
από Χανδόλιας Νίκος
Λοιπόν βιάστηκα να χαρώ, τα προβλήματα συνεχίζονται! Πλέον η θύρα είναι ανοιχτή (ευτυχώς αυτό λύθηκε!) αλλά τα προβλήματα διαφέρουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα! Δοκιμάζω 3, τα ktorrent, deluge και το προεγκατεστημένο (δε θυμάμαι όνομα). Στα ktorrent kai deluge δεν έχω καθόλου καλές ταχύτητες, το deluge μάλιστα πολλές φορές δεν ξεκινάει καν να συνδέεται με seeders, δείχνει τον συνολικό αριθμό τους αλλά δεν συνδέεται και δεν κατεβάζει (το έχω αφήσει και μισάωρο). Στο ktorrent συνδέεται κανονικά αλλά από ταχύτητες μάπα. Το προεγκατεστημένο από την άλλη συνδέεται κανονικά, πιάνει αρκετά καλές ταχύτητες αλλά συνέχεια κολλάει μετά από κάποιες ώρες χρήσης, πράγμα που καταντάει εκνευριστικό. Επίσης έχει το μειονέκτημα ότι έχει λιγότερες ρυθμίσεις από τα άλλα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το azureus σήμερα, αλλά μέχρι στιγμής έχω σπαστεί πολύ με την όλη κατάσταση. Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα ανεβάω και καμιά εικόνα με τις ρυθμίσεις.
Υ.Γ. Έχω εγκαταστήσει το wine, αν δε δω προκοπή με τα άλλα θα δοκιμάσω το utorrent.