Δημοσιεύτηκε: 21 Οκτ 2009, 00:18
από vagrale13
Κλεισε το amsn - μπες μεσα στο home - πατησε Ctrl+H -
βρες τον φακελο .amsn και διεγραψε τον -
μετα ανοιξε το amsn κανε loggin και δες αν ειναι ok! :thumbup:


Να ξερεις θα χασεις τις ρυθμησεις σου στο aMSN και τα οποια emotions εχεις αποθηκευμενα!



Αν τα θελεις και αυτα, μην διαγραψεις τελειως τον φακελο .amsn -
φτιαξε στην Επιφανεια Εργασιας σου ενα φακελο (backup) - και βαλε μεσα εκει το φακελο .amsn! :thumbup: