Δημοσιεύτηκε: 09 Νοέμ 2009, 03:13
από filippos.xf
Alexpag έγραψε:Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον firefox (3.5.4.) σε ubuntu 9.10 δεν μπορώ να κάνω install κανένα addon. Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα
Firefox could not install the file at https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ddondetail because: Download error -228.
Τι μπορεί να φταίει;Η συνδεσή μου δουλεύει κανονικά.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τη λανθάνουσα του Firefox;
Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή ποιό φίλτρο πρέπει να δεις, τσέκαρε πάντως ότι η τιμή είναι true για τα browser.cache.memory.enable, browser.cache.disk.enable, browser.cache.offline.enable (με αυτή τη σειρά, μάλλον είναι το πρώτο αλλά βαριέμαι να το ψάξω τώρα) στο about:config.
Μπορείς να ορίσεις και μέγεθος από «Επεξεργασία->Προτιμήσεις->Για προχωρημένους->Δίκτυο».
Θέλει τουλάχιστον 1mb διαθέσιμή.
Επίσης μπορεί να παίζει κάποιο από τα πρόσθετα που έχεις.

Τσέκαρα και εγώ αυτά που είπες, όλα είναι true. Αρχικά είχα προσθέσει το ad block μέσω του Ubuntu software center, επειδή όμως χρειαζόμουν και κάποια άλλα addons τα κατέβασα από τον σκληρό δίσκο του αδερφού μου (από windows) και έκανα προσθήκη στον firefox μου. Βασικά πλέων έχω όλα τα addons που χρειάζομαι μιας και τα κατέβασα από τον σκληρό του αδερφού μου, εκτός αν ξέχασα να κατεβάσω κάποιο. Δεν λέει όμως να υπάρχει αυτό το πρόβλημα γενικά και το παράξενο είναι ότι όταν κατέβασα τα addons από τον σκληρό του αδερφού μου, ο σκληρός του ήταν συνδεδεμένος επάνω στην κεντρική μονάδα του υπολογιστή μου. Για πρόβλημα σύνδεσης δεν το κόβω να είναι γιατί όλα τα άλλα λειτουργούν τέλεια δίχως κανένα πρόβλημα, είτε μέσα από τον δικό μου σκληρό είτε μέσα από τον σκληρό του αδερφού μου. Όταν είχα το Ubuntu 9.04 δεν υπήρχε κανένα παρόμοιο πρόβλημα και πάλι όλα λειτουργούσαν ομαλά, τώρα πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με το Karmic και την συγκεκριμένη έκδοση του Firefox 3.5.4.

Για Firewall δεν έχω κάνει εγώ κάποια δικιά μου ρύθμιση, όλα είναι από την εγκατάσταση του Karmic. Για cache δείτε την παρακάτω εικόνα:

Δοκίμασα να διαγράψω τα εξής: 1) extensions.ini 2) extensions.cache 3) extensions.rdf
...αλλά και πάλι τίποτα.

Δοκίμασα να πάρω ολόκληρο το .mozilla από το home και να το μεταφέρω στην επιφάνεια εργασίας, μετά δημιούργησα νέο προφίλ αλλά πάλι τα ίδια.

Δοκίμασα να τρέξω τον firefox και από live cd αλλά πάλι τα ίδια.