Δημοσιεύτηκε: 12 Νοέμ 2009, 09:04
Καλημέρα σε όλους!
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε και σε εμένα, είναι η λύση στο πρόβλημα που είχα και τώρα μπορώ να κατεβάσω από τον δικό μου σκληρό δίσκο πρόσθετα κανονικά.
Ναι το πρόβλημα ήταν το DNS, αυτό που είπες για τον διακομιστή ... εννοείς ότι καλό είναι να βάλουμε την προτεινόμενη διεύθυνση DNS μέσα από το ρούτερ; Εγώ για παράδειγμα μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ μου και συγκεκριμένα στην καρτέλα σχετικά με το DNS, σε εκείνη την καρτέλα έχει μια προτεινόμενη διεύθυνση.

Να βάλω την διεύθυνση "Preferred DNS Server";
υγ: ευχαριστώ ουμπουντίστες γιατί πλέων μπορώ να κατεβάσω πρόσθετα για τον firefox κανονικότατα!
έβαλα και την έκδοση 3.5.5
Alexpag έγραψε:Τελικά μέσω του ubuntu mini chat βρέθηκε η λύση και ευχαριστώ πολύ τον χρήστη Blackfate. Έφταιγαν οι ρυθμίσεις στους dns server μου. Οπότε πάμε network connections - edit στη σύνδεσή μας και στο iPv4 settings επιλέγουμε Αutomatic (DHCP) addresses only και στην επιλογή DNS servers έβαλα 208.67.222.222. Πατάμε disconnect και μετά πάλι connect και τα addons πλέον εγκαθίστανται κανονικά, χωρίς να εμφανίζεται το download error -228. Ειλικρινά χάρηκα πολύ που λύθηκε το πρόβλημα γιατί είχα απελπιστεί. Και πάλι ευχαριστώ όσους βοήθησαν.
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε και σε εμένα, είναι η λύση στο πρόβλημα που είχα και τώρα μπορώ να κατεβάσω από τον δικό μου σκληρό δίσκο πρόσθετα κανονικά.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Άρα το πρόβλημα ήταν το DNS, αν παρατηρήσεις καθυστερήσεις από δω και πέρα σε σελίδες, άλλαξε τον διακομιστή DNS με αυτόν που δίνει ο πάροχος σου, αυτός που έβαλες είναι opendns και μερικές φορές καθυστερούν δραματικά.
Ναι το πρόβλημα ήταν το DNS, αυτό που είπες για τον διακομιστή ... εννοείς ότι καλό είναι να βάλουμε την προτεινόμενη διεύθυνση DNS μέσα από το ρούτερ; Εγώ για παράδειγμα μπήκα στις ρυθμίσεις του ρούτερ μου και συγκεκριμένα στην καρτέλα σχετικά με το DNS, σε εκείνη την καρτέλα έχει μια προτεινόμενη διεύθυνση.

Να βάλω την διεύθυνση "Preferred DNS Server";
υγ: ευχαριστώ ουμπουντίστες γιατί πλέων μπορώ να κατεβάσω πρόσθετα για τον firefox κανονικότατα!

έβαλα και την έκδοση 3.5.5