Δημοσιεύτηκε: 06 Ιαν 2010, 12:37
Παιδια καταρχας ευχαριστω για την ανταποκριση.
Δεν προσπαθω να λυσω πολλα προβληματα σε ενα νημα απλα καταγραφω τα "συμπτωματα της ασθενειας" για να μπορεσω να σας δωσω ακριβως το προβλημα πως εχει και να γινω αρκετα σαφης ! Θα απαντησω σε ολα σας τα ερωτηματα προς αποσαφηνηση ενα προς ενα
Off topic:
Χρησιμοποιω Ubuntu εδω και δυο χρονια και σε καμια περιπτωση δεν τα μπερδευω με Win! Αυτο με τα drivers το ειχε προτεινει ενας φιλος σε ξενο Ubuntu forum ως λυση μιας και η realtek ειναι μια απο τις εταιριες που βγαζουν drivers για linux.
Δοκιμασα και με τον Opera αλλα με τα ιδια αποτελεσματα! Την εγκατασταση την εκανα κανονικα οχι μεσα απο Win!
Ναι χρησιμοποιω τους κλειστούς οδηγούς της nvidia και το flash το τελευταίο οχι ομως το 64b αλλα 32b.
Ναι δοκιμασα και με το gnash και με ολα τα plugins , το ιδιο ακριβως προβλημα!
Για τα 32 η τα 64 με εχετε ρωτησει και οι τρεις και αυτο με βαζει σε σκεψεις!! Οταν αγορασα το λαπτοπ φορουσε SVista 32bit και θεωρω (λανθασμενα???) οτι ο επεξεργαστης ειναι 32bit. Αυτο αλλωστε εγραψα και στην υπογραφη μου! Το Site της Intel αναφερει οτι ειναι 64bit:
Αν εχω κανει τετοιο λαθος θα αυτοκαταστραφω !!!
Και τελος (μια χαζη ερωτηση αλλα αυτη τη στιγμη κολλαει το μυαλο μου) Υπαρχει τροπος μεσα απο το ubuntu να εξακριβωσω αν ειναι 32 η 64??
Δεν προσπαθω να λυσω πολλα προβληματα σε ενα νημα απλα καταγραφω τα "συμπτωματα της ασθενειας" για να μπορεσω να σας δωσω ακριβως το προβλημα πως εχει και να γινω αρκετα σαφης ! Θα απαντησω σε ολα σας τα ερωτηματα προς αποσαφηνηση ενα προς ενα
Off topic:
έγραψε:drivers δεν επρεπε να περασεις, το μονο που ισως καταφερες ειναι να χαλασεις το συστημα σου....
δεν ειναι το ιδιο οπως τα παραθυρα εδω....
Χρησιμοποιω Ubuntu εδω και δυο χρονια και σε καμια περιπτωση δεν τα μπερδευω με Win! Αυτο με τα drivers το ειχε προτεινει ενας φιλος σε ξενο Ubuntu forum ως λυση μιας και η realtek ειναι μια απο τις εταιριες που βγαζουν drivers για linux.
έγραψε:Για το προβλημα με το flash, δοκιμασε και με αλλους browser, και δες αν ειναι ενταξει εκει, ή συνεχιζει το προβλημα!
Πες μας και πως εχεις κανει την εγκατασταση, κανονικα ή μεσα απο τα παραθυρα(wubi)?
Δοκιμασα και με τον Opera αλλα με τα ιδια αποτελεσματα! Την εγκατασταση την εκανα κανονικα οχι μεσα απο Win!
έγραψε:Μάλλον περιττό να το αναφέρω αλλά φαντάζομαι έχεις περάσει τους κλειστούς οδηγούς της nvidia και το flash to 64bit το τελευταίο ε;
Επειδή πρόσφατα πήρα κι εγώ φορητό και είχα πρόβλημα με τα γραφικά (nvidia πάλι αλλά άλλη κάρτα), έβαλα την beta έκδοση από την nvidia (την 190, όχι την 195) και τουλάχιστον δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στη λειτουργία...
Ναι χρησιμοποιω τους κλειστούς οδηγούς της nvidia και το flash το τελευταίο οχι ομως το 64b αλλα 32b.
έγραψε:32 bit είναι ο επεξεργαστής ;
δοκίμασες να βάλεις άλλα flash να δείς πως παίζει
για παράδειγμα παλιότερα ή ακόμα και το gnash
δοκίμασες με άλλους browsers ;
Ναι δοκιμασα και με το gnash και με ολα τα plugins , το ιδιο ακριβως προβλημα!
Για τα 32 η τα 64 με εχετε ρωτησει και οι τρεις και αυτο με βαζει σε σκεψεις!! Οταν αγορασα το λαπτοπ φορουσε SVista 32bit και θεωρω (λανθασμενα???) οτι ο επεξεργαστης ειναι 32bit. Αυτο αλλωστε εγραψα και στην υπογραφη μου! Το Site της Intel αναφερει οτι ειναι 64bit:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
CPU Intel® Core™2 Duo Processor P7450 (3M Cache, 2.13 MHz, 1066 MHz FSB)
Essentials
Launch Date Q1'09
Processor Number P7450
# of Cores 2
# of Threads 2
Processor Base Frequency 2.13 GHz
L2 Cache 3 MB
FSB Speed 1066 MHz
FSB Parity No
Instruction Set 64-bit
Supplemental SKU No
Processing Die Lithography 45 nm
Max TDP 25 W
VID Voltage Range 1.050V-1.150V
Αν εχω κανει τετοιο λαθος θα αυτοκαταστραφω !!!
Και τελος (μια χαζη ερωτηση αλλα αυτη τη στιγμη κολλαει το μυαλο μου) Υπαρχει τροπος μεσα απο το ubuntu να εξακριβωσω αν ειναι 32 η 64??