Δημοσιεύτηκε: 09 Δεκ 2010, 16:04
από aliento
έγραψε:Μάθημα 1ο: Δεν υπάρχει 100% ασφάλεια πουθενά στο διαδίκτυο. Όταν λες "όλα μοιράζονται ασφαλώς", τι ακριβώς εννοείς; Και για εξήγησε καλύτερα γιατί σε απορρίψανε και πως τους κρύφτηκες;

Στη microsoft όλα είναι κοινά τα windows το ie το open id μέχρι και δαχτυλικά αποτυπόματα παίρνουν.

Τους κρύφτικα γράφωντας γύρο στους 31 χαρακτήρες για password επίτυδες για κωδικό, δεν τον θυμάμαι και δε με αφήνουν να μπώ πάλι σε τίποτα. Έκανα όλες τις κινήσεις αλλά πείρα void.
έγραψε:
Είπαμε δεν υπάρχει 100% ασφάλεια πουθενά στο διαδίκτυο, απλά μερικά πράγματα είναι πιο ασφαλή από άλλα, όπως πχ. το g-mail σε σχέση με hotmail.

Αφάλεια υπάρχει σε μεγάλους κωδικούς με χρήση $&@#@ τέτοιον χαρακτήρων. Για ασφαλείς server όντως δεν υπάρχουν αλλά νομίζω ότι canonical άν δε το έχει κάνει είναι ένα βήμα πρίν. Στα 10.10 προσπάθησε σε ένα profil να κάνεις το λογαριασμό σου ισάξιο του root automatic . Πρίν γινόταν τώρα δε γίνετε … αυτό μου δείνει πολλές υποσχέσει;.

έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις: μαθαίνει να αναγνωρίζει spyware ή κολλάει spyware συνέχεια; Αν είναι το πρώτο είναι για καλό, ενώ αν είναι το δεύτερο σαφώς είναι για κακό.

.

έγραψε:Μάθημα 2ον: Ποτέ μα ποτέ των ποτών δεν αποκαλύπτουμε έστω και μέρος του κωδικού μας σε κανέναν για κανένα λόγο. Ήδη γνωρίζω ότι ο κωδικός σου αποτελείται μόνον από 8 χαρακτήρες, αρχίζει και τελειώνει σε Φ και ενδιάμεσα έχει έξι αριθμούς. Αν θεωρητικά ήθελα να τον σπάσω, μου διευκόλυνες την δουλειά αφάνταστα. Επίσης, θα υπάρχουν κι άλλες σελίδες που δεν επιτρέπουν ελληνικούς χαρακτήρες, εκτός από το ubuntu.com, απλά δεν σου έτυχε πουθενά άλλου.

Το παίζω έξυπνος τώρα , 2 γράμματα 6 αριθμοί οι 6 τελευταίοι της Visa μου άραγε ο αριθμός είναι ο αλγόριθμος της Visa .
Όντως μετά τη δημοσίευση τον σπάσανε τον gmail μου , md5 decript change U to G .

έγραψε:Αυτό φαίνεται σωστό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει, και δεν είμαι σίγουρος τι άλλες παρενέργειες μπορεί να έχει αυτό. Απλά η ένστασή μου είναι ότι ούτως ή άλλως δεν αφήνω κανέναν να κάνει ότι γουστάρει στο μηχάνημά μου πόσο μάλλον να τρέξει ένα live CD που δεν έχω φτιάξει εγώ προσωπικά. Τέλος, φιλική συμβουλή: κάνε έναν έλεγχο ορθογραφίας στο αρχικό μήνυμα. Είναι μερικά λάθη που βγάζουν μάτια. Επίσης, ως αρχή (ως σκελετός) για έναν οδηγό περί ασφάλειας δεν είναι άσχημα, απλά θέλει αρκετό εμπλουτισμό (κι αρκετή μελέτη) ακόμα.

Σε ευχαριστώ.

έγραψε:Ωραία, αλλά δεν μας εξηγείς τον λόγο;Μάθημα 2ον: Ποτέ μα ποτέ των ποτών δεν αποκαλύπτουμε έστω και μέρος του κωδικού μας σε κανέναν για κανένα λόγο. Ήδη γνωρίζω ότι ο κωδικός σου αποτελείται μόνον από 8 χαρακτήρες, αρχίζει και τελειώνει σε Φ και ενδιάμεσα έχει έξι αριθμούς. Αν θεωρητικά ήθελα να τον σπάσω, μου διευκόλυνες την δουλειά αφάνταστα. Επίσης, θα υπάρχουν κι άλλες σελίδες που δεν επιτρέπουν ελληνικούς χαρακτήρες, εκτός από το ubuntu.com, απλά δεν σου έτυχε πουθενά άλλου.
Ωραία, αλλά δεν μας εξηγείς τον λόγο;

Αυτό το έμαθα από τη eurobank το πρώτο της e-bank ήταν με ένα javascript onboard

.

Το επόμενο tutorial θα είναι σύγχρονη και ασύχρονη επεξεργασία δεδομένων

Τα ορθογραφικά δικά μου είναι και μου αρέσει που βγάζουν μάτι .