Δημοσιεύτηκε: 15 Δεκ 2010, 09:53
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω! Δεν θέλω να κάνω τον ξερ-όλα και να το παίζω πως είμαι κάποιος...μου λείπουν αρκετές γνώσεις ακόμη και το παραδέχομαι απλά κάποιος ο οποίος ξέρει αρκετά καλά C++ και έχει δεί τις πτυχές της θα καταλάβει νομίζω και θα σημφωνήσει πως ο τρόπος σκέψης ακολουθεί την C...και όχι την C++! Επίσης δεν αμφιβάλω τις ικανότητες της δικές σου και των υπολοίπων, ίσως πολύ απλά δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια τέτοια άσκηση για κάποιον λόγο 
Οι ασκήσεις που μιλάω είναι σαφώς μεγαλύτερες. Μιλάμε για ~100~ lines...οπότε ποστάρωντας κώδικα δεν νομίζω πως θα οφελήσει πολύ! Αυτό που νομίζω πως θα βοηθήσει είναι να υπάρχουν κάποια "βασικά" προγράμματα που χρειάζονται και απο εκεί και πέρα απαντήσεις σε ερωτήσεις ποιό πολύ...
φιλικά...
έγραψε:
Πάντα υπάρχει "ο άλλος τρόπος". Τα λόγια σε αυτό το θέμα δεν έχουν τόση αξία -- θα ήθελα να δω τον κώδικα που εσύ πιστεύεις ότι είναι αληθινά επάξιος του c++ που εννοείς. Δώσε ασκήσεις ή/και δώσε απαντήσεις.
Οι ασκήσεις που μιλάω είναι σαφώς μεγαλύτερες. Μιλάμε για ~100~ lines...οπότε ποστάρωντας κώδικα δεν νομίζω πως θα οφελήσει πολύ! Αυτό που νομίζω πως θα βοηθήσει είναι να υπάρχουν κάποια "βασικά" προγράμματα που χρειάζονται και απο εκεί και πέρα απαντήσεις σε ερωτήσεις ποιό πολύ...
φιλικά...