Δημοσιεύτηκε: 23 Νοέμ 2011, 22:49
από Star_Light
vasster έγραψε:
Επειδή σε βρίσκω λίγο "λογά" θα σου πρότεινα να ακούς τους άλλους χωρίς να ειρωνεύεσαι. Οσον αφορά εταιρίες θα έλεγα την Ασπίδα (που δυστυχώς έκλεισε) στην οποία όταν δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια προσφέραν 3500 ευρώ καθαρά (αυτοί που έρχονταν σε αγγελίες ζητούσαν από 4500 ευρω έως 5500 ευρώ καθαρά το μήνα) ή κάποιες από τις γνωστές τράπεζες. Οπουδήποτε δουλεύουν με AS/400 επίσης θα είναι εύκολο να βρεις δουλειά π.χ. τα μάρκετ ΑΒ. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να μάθεις να δουλεύεις σε 1 μήνα κάποια γλώσσα θα έλεγα ότι είσαι μακρυα νυχτωμένος. Το να μάθεις να δουλεύεις δεν είναι μόνο το να μάθεις συντακτικά μια γλώσσα. Στις επιχειρήσεις είναι γνωστό ότι το συνηθισμένο διάστημα από την πρόσληψη για την κανονική απόδοση ενός νέοπροσλαμβανόμενου είναι συνήθως 6 μήνες και αυτό στην περίπτωση που γνωρίζει τη δουλειά. Και πίστεψε το, η γνώση της Python (χωρίς να θέλω να θίξω την γλώσσα) δεν είναι το προσόν που θα σε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, τουλάχιστον αυτόν τον καιρό.

Γενικότητες. Και τελειως υποκειμενικες αποψεις περι γλωσσων
τις οποιες δεν θυμαμαι να ζητησα. Κρινεις στο μεταξυ χωρις να γνωριζεις
τις δυνατοτητες του αλλου και χαρακτηριζεις πολυ ευκολα επισης χωρις να ξέρεις.
Παλι καλα που ειμαι εγω ο "λογάς" φιλε μου ;)
Για αυτο εβαλα και το -> " :D " .
Για να μην το παρεις οτι σου ζητησα κατι απαιτητικα και με ειρωνια στο αρχικο μου ποστ.
Αλλα ενταξει οποιος θελει να νομιζει οτι τον ειρωνευομαστε κανενα προβλημα.
Θα χει τους λογους του :D

P.S Μιας και εβγαλες το πορισμα οτι καποιος σε ειρωνευτηκε μονος σου
θα μπορουσες και να μην απαντησεις .