Δημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2011, 07:52
@Star_Light
Προσωπικά δεν με θίγεις. Φυσικά και είναι υποκειμενικές οι απόψεις περί γλωσσών. Αντικειμενικά μπορείς να δεις μόνο μέσα από την αγορά, τι ανάγκες υπάρχουν, ζητούνται και πληρώνονται τον κάθε καιρό.
Όσον αφορά την cobol, εγώ την διδάχτηκα το 1984 και έκτοτε την χρησιμοποίησα ελάχιστα. Την έφερα όμως ως παράδειγμα γλώσσας που χρησιμοποιείται ακόμη σήμερα και πληρώνεται αρκετά καλά.
Υ.Γ. Ενα βιογραφικό σε μια μεγάλη επιχείρηση (π.χ. σε μια τράπεζα), με ένδειξη γνώσεων μόνο C και Python, είναι σίγουρο ότι δεν θα εντυπωσιάσει κανένα.
Star_Light έγραψε:
...
Γενικότητες. Και τελειως υποκειμενικες αποψεις περι γλωσσων
τις οποιες δεν θυμαμαι να ζητησα. Κρινεις στο μεταξυ χωρις να γνωριζεις
τις δυνατοτητες του αλλου και χαρακτηριζεις πολυ ευκολα επισης χωρις να ξέρεις.
Παλι καλα που ειμαι εγω ο "λογάς" φιλε μου![]()
Για αυτο εβαλα και το -> "" .
Για να μην το παρεις οτι σου ζητησα κατι απαιτητικα και με ειρωνια στο αρχικο μου ποστ.
Αλλα ενταξει οποιος θελει να νομιζει οτι τον ειρωνευομαστε κανενα προβλημα.
Θα χει τους λογους του
P.S Μιας και εβγαλες το πορισμα οτι καποιος σε ειρωνευτηκε μονος σου
θα μπορουσες και να μην απαντησεις .
Προσωπικά δεν με θίγεις. Φυσικά και είναι υποκειμενικές οι απόψεις περί γλωσσών. Αντικειμενικά μπορείς να δεις μόνο μέσα από την αγορά, τι ανάγκες υπάρχουν, ζητούνται και πληρώνονται τον κάθε καιρό.
Όσον αφορά την cobol, εγώ την διδάχτηκα το 1984 και έκτοτε την χρησιμοποίησα ελάχιστα. Την έφερα όμως ως παράδειγμα γλώσσας που χρησιμοποιείται ακόμη σήμερα και πληρώνεται αρκετά καλά.
Υ.Γ. Ενα βιογραφικό σε μια μεγάλη επιχείρηση (π.χ. σε μια τράπεζα), με ένδειξη γνώσεων μόνο C και Python, είναι σίγουρο ότι δεν θα εντυπωσιάσει κανένα.