Δημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2011, 14:48
από fkol k4
Off topic:
Star_Light έγραψε: Αυτη η αγγελια εχει δημοσιευτει
πριν 10 μερες και εχει ηδη 200 επισκεψεις. Ποιος μου λεει εμενα πως δεν θα στειλω τσαμπα βιογραφικο.... τα κοιτανε αραγε????

Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που μπαίνεις στην αγορά εργασίας, το τσάμπα και βερεσέ τρέξιμο είναι κάτι που όλοι το έχουν κάνει και θα το κάνεις κι εσύ. Και όταν (και αν) φτάσεις εσύ σε ένα επίπεδο που να ζητάς εσύ εργαζομένους, θα το προκαλείς εσύ σε άλλους. That's life man, deal with it. ;)
Star_Light έγραψε:Δεν περιμενω φυσικα να ερθει ο αλλος και να μου πει οριστε σου εχουμε δουλεια στρωμενη ελα δουλεψε αλλα παιζει πολυ
και η γνωριμια.Αν εχεις γνωριμιες σε παιρνουν αμεσως για συνεντευξη και το εχουν παραδεχθει και στα ισια κιολας σε μια εκπομπη
δεν ειναι δικη μου εικασια αυτο.

Αυτό που λες ισχύει, αλλά ο κάθε εργοδότης όταν πληρώνει μισθό, θέλει να δει απόδοση των χρημάτων του. Εκεί οι γνωριμίες δεν μετράνε μία. Αν είσαι χάλιας, δεν πα' να 'χεις και το Θεό μπάρμπα, το σουτ που θα φας δεν θα έχει ταίρι. Εκτός αν νομίζετε ότι οι επιχειρήσεις είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα για την υποστήριξη γνωστών και φίλων.

Το θέμα ευρέσεως εργασίας είναι off-topic σε σχέση με το αρχικό θέμα του lucinos. Ας μην του χαλάμε άλλο το θέμα.