Δημοσιεύτηκε: 21 Μαρ 2010, 04:44
skourlisdimitris έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα!Το λογισμικό μας, πρέπει να μπει όχι μόνο σε κάθε σπίτι,αλλά και σε κάθε εταιρεία.Η υποστήριξη υπάρχει, οπότε, βάζεις linux...ubuntu κατα προτίμηση και ξενοιάζεις για ΣΔΟΕ και άλλους ελέγχους για τη χρήση αυθεντικού λογισμικού.Είμαι χρήστης linux αρκετά χρόνια, πάντα ήταν χρήσιμα, αλλά στην εταιρεία μου, μου έλυσε τα χέρια.Υπάρχουν πολλοί τρόποι προώθησης και διάδοσης.Θα χαιρόμουν παρα πολύ αν μπορούσα να συνεισφέρω με κάποιον τρόπο.Μήπως στο λογότυπο της εταιρείας μου να βάλω τον πιγκουίνο;;;
Λοιπόν Δημήτρη, ξέρεις τι μου αρέσει πολύ σε αρκετά μέλη-εθελοντές μέσα από την κοινότητα;
Ότι είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το Linux και την φιλοσοφία του,
που πράττουν ακριβώς έτσι όπως είναι στα θεμέλια του το Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα.
Δηλαδή ότι έχουμε όρεξη για να μοιραστούμε αυτό που θαυμάζουμε, έτσι όπως το μοιράστηκε ένας φίλος μου μαζί μου.
Τα παραπάνω που ανέφερα βέβαια, μπορούν εύκολα να γίνουν παρεξηγήσιμα.
Μπορεί να πει κάποιος, εσύ πληρώνεσαι για να μιλάς με τέτοια λόγια για το Ubuntu. Δεν μπορεί αλλιώς.
Για εμάς όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα, επειδή γνωρίζουμε τι είναι το ΕΛ/ΛΑΚ και ποια είναι η φιλοσοφία του.
Είναι θέμα χρόνου απλά μέχρι να γνωρίσει ο κόσμος στα θεμέλια του αυτό το λογισμικό που μας αρέσει εμάς εδώ.
Εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε το Ubuntu στο κομμάτι της φιλοσοφίας αλλά και στο τεχνολογικό κομμάτι.
Είμαστε σε ένα σημείο που η αδράνεια δεν μας εξυπηρετεί σε τίποτα.
Δεν ξέρω για τον πιγκουίνο αλλά ένα κείμενο όπως αυτό εδώ,
άνετα μπορείς να το δείξεις στους φίλους σου που ασχολούνται με υπολογιστές!!