Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2010, 17:04
Αν το facebook το δεχτούμε ως εργαλείο διαφήμισης,εγώ προσωπικά ως project manager εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων το χρησιμοποιώ τακτικά για προώθηση εταιρειών που συνεργάζομαι, μπορούμε με τη βοήθεια όλων να αποκτήσει τουλάχιστον 1000 άτομα,μόνο αν σκεφτούμε πως τα χαζογκρούπ που αναφέροντε στις σαμπανιες της ξανθιάς έχουν ήδη 5.000 κόσμο μέσα.Το θέμα μας, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τους ΠΑΝΤΕΣ!!!Όλοι θέλουν λίγο πολύ να έχουν υποστήριξη ΔΩΡΕΑΝ στο λογισμικό τους.Όλοι θέλουν έστω,να μην πληρώσουν τα office small bussiness 180 euro!!!90 τα απλά, για επιχειρήσεις 180!!!Ημαρτον!!!Υπάρχουν τα openOffice,πρέπει να το μάθει ο κόσμος!!!Από εκεί και πέρα μπορούμε να ξεκινήσουμε μια καμπάνια με newsletter, είτε μέσω facebook,είτε μέσω mail γενικά!Τόσα spam μας στέλνουν!Στη συνέχεια, οι γραφίστες μας, μπορούν να δημιουργήσουν έξυπνες εικόνες και να ξεκινήσουμε να το διαδίδουμε ακόμα και μέσω bluetooth και να πάει από φίλο σε φίλο παντού.Απλά πρεπει να γίνει οργανωμένο. Στην συνέχεια, μπορούμε να διαφημίσουμε και μέσω τοπικού τύπου στην κάθε περιοχή μας, τουλάχιστον από μεριά μου, εγώ έχω κάποιες γνωριμίες που μπορεί να βοηθήσουν.Από εκεί και πέρα, ανοίγει ο κύκλος μας και τότε μιλάμε για κάτι πραγματικά μεγάλο.Εγώ πιστεύω σε αυτό!Μπορούμε να τα καταφέρουμε!Επειδή κανείς μας δεν είναι τέλειος,μπορεί όποιος θέλει να σχολιάσει και να δώσει ιδέες.Ας κάνουμε ένα διαγωνισμό, μεταξύ μας για το ποιος θα δώσει περισσότερες ιδέες.Φίλιππε, μπορείς να ανοίξεις ένα καινούριο θέμα για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, και εκεί να γράφουμε όλοι τις ιδέες μας.Κρίνεις και αποφασίζεις!Είμαι εδώ για το ubuntu!To email μου στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση: skourlisdimitris@emads.gr