Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2010, 21:24
@skourlisdimitris όσο περισσότερο το σκέφτομαι Δημήτρη, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσεις τον άλλο λογαριασμό και όχι αυτόν με την εταιρεία. Δεν είναι προσωπικό το θέμα σε καμία περίπτωση και δεν βιάζομαι να αμφισβητήσω τις προθέσεις σου.
Απλά ως κοινότητα, ναι μεν θέλουμε να προωθήσουμε το Ubuntu και την κοινότητα, από την άλλη όμως θέλουμε να παραμένουμε πάντα εντός πλαισίων του ΕΛ/ΛΑΚ. Εύκολα μπορούν αρκετοί θαυμαστές του ΕΛ/ΛΑΚ να παρεξηγήσουν και να κατακρίνουν κάποια πράγματα, αν δουν ότι κάτι έρχεται αντίθετα με την φιλοσοφία του ΕΛ/ΛΑΚ. Μπορούν να παρεξηγήσουν κάτι ακόμα και αν ξέρουν τις προθέσεις του άλλου, αν τους ξινίζει ο τρόπος με τον οποίο προσφέρει ο άλλος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο τρόπος είναι αυτό το προφίλ με την εταιρεία. Εφόσον μπορείς να προσκαλέσεις τους χρήστες της ομάδας της εταιρείας σου για να γίνουν μέλη στην ομάδα της κοινότητας, τότε δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα αν θα συνδέεσαι με τον άλλο λογαριασμό (όχι της εταιρείας). Μπορείς να προσθέσεις όλες σου τις επαφές από τον έναν λογαριασμό στον άλλο. Οπότε αν σου είναι εύκολο γίνε μέλος στην επίσημη ομάδα μας με τον άλλο λογαριασμό και τότε θα σου δώσω δικαιώματα διαχειριστή.
Σκέψου ότι στο παρελθόν κάποια μέλη είχαν παρεξηγήσει ακόμα και την ονομασία "Ubuntu-gr Marketing", επειδή κολλούσαν στην λέξη "Marketing". Βέβαια εγώ δεν έχω πρόβλημα αν άλλαζε ακόμα και τώρα. Είτε λέγεται "Ubuntu-gr Marketing" είτε οτιδήποτε άλλο εγώ το ίδιο θα συμμετέχω. Δεν σου κρύβω ότι κάποιες φορές σκέφτομαι ακόμα μήπως θα ήταν καλύτερα να αλλάξει η ονομασία σε κάτι διαφορετικό, για παράδειγμα "Ubuntu-gr ομάδα προώθησης", "Ubuntu-gr Προώθηση", "Διάδοση Ubuntu" ή κάτι τέτοιο... αυτό όμως είναι άλλο θέμα και δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να το συζητήσουμε.
Φίλε έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου;
Θέλεις να αλλάξουμε κάτι; Να προσθέσουμε κάτι στις πληροφορίες ή κάπου αλλού (εικόνες, βίντεο κτλ.) ;

Σκέψου ότι στο παρελθόν κάποια μέλη είχαν παρεξηγήσει ακόμα και την ονομασία "Ubuntu-gr Marketing", επειδή κολλούσαν στην λέξη "Marketing". Βέβαια εγώ δεν έχω πρόβλημα αν άλλαζε ακόμα και τώρα. Είτε λέγεται "Ubuntu-gr Marketing" είτε οτιδήποτε άλλο εγώ το ίδιο θα συμμετέχω. Δεν σου κρύβω ότι κάποιες φορές σκέφτομαι ακόμα μήπως θα ήταν καλύτερα να αλλάξει η ονομασία σε κάτι διαφορετικό, για παράδειγμα "Ubuntu-gr ομάδα προώθησης", "Ubuntu-gr Προώθηση", "Διάδοση Ubuntu" ή κάτι τέτοιο... αυτό όμως είναι άλλο θέμα και δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να το συζητήσουμε.
c7p έγραψε:Εφόσον έχουμε σκοπό μια μαζική ενημέρωση χρειάζεται πρώτα να επιμεληθούμε το περιεχόμενο της σελίδας την οποία θα προωθήσουμε και έπειτα να αρχίσουμε την ενημέρωση. Άρα αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε.
Φίλε έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου;
Θέλεις να αλλάξουμε κάτι; Να προσθέσουμε κάτι στις πληροφορίες ή κάπου αλλού (εικόνες, βίντεο κτλ.) ;