Δημοσιεύτηκε: 18 Ιουν 2009, 10:44
από kaingeo
akisp έγραψε:Αυτο το εχετε διαβασει;
viewtopic.php?f=34&t=1868
http://spreadubuntu.neomenlo.org/el

Εγώ προσωπικά το ξέρω το spreadubuntu... είναι μια πολύ καλή προσπάθεια να μαζέψεις υλικό. Το θέμα είναι να φτιάξεις το υλικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

ge0rge007 έγραψε:Γεια σε όλους!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα θα έχει μία “ομάδα” προώθησης και μάρκετινγκ , συγνώμη αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα!

Αν διαβάσεις το δεύτερο ποστ θα δείς μια ιδέα που μπορείς να κάνεις πανεύκολα (επίσης προτείνω τις ιδέες να τις λέμε ξεχωριστά και να τις βάζουμε σε bold ώστε ο άλλος να τις διαβάζει εύκολα!)

ge0rge007 έγραψε:Δεν μπορώ να φανταστώ κινήσεις που θα κάνω εγώ το μέλος της ομάδας προώθησης και δεν θα κάνεις εσύ που δεν είσαι μέλος...

Εννοείται τώρα ότι είμαστε όλοι μέλη της ομάδας προώθησης... :) Το θέμα είναι να βρούμε ιδέες πρωτότυπες που θα μπορούσε και κάποιος άλλος να τις κάνει. Ιδέες που δεν τις είχε σκεφτεί...

@bullgr: καλό είναι να κάνουμε ένα λινκ από το ubuntu-gr στο spreadubuntu και να τα μαζεύουμε εκεί. Να υποστηρίξουμε την παγκόσμια προσπάθεια.

Δεύτερη ιδέα:

Να βρούμε ιδέες για ένα χιουμοριστικό βιντεάκι πχ ένα τραγούδι στα κρητικά (μαντινάδες) για το Ubuntu, που να κάνει θραύση στο youtube. Κάτι τέτοιο ώστε να γίνει η μεταφορά από κινητό σε κινητό, ή από mail σε mail