Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2009, 19:23
prov83 έγραψε:Δεν μπορούμε να πείσουμε κάποιον/α που δεν είναι έτοιμος/η να μπεί στην διαδικασία αλλαγής λογισμικού, γιατί οι πιθανότητες να το μισήσει ή/και να το βαρεθεί μεγιστοποιούνται. Για να ασχοληθούν οι άνθρωποι με κάτι νέο πρέπει να έχουν μπουχτίσει από το παλιό.
Δεν προσπαθήσουμε να πείσουμε κανέναν. Απλά θα ενημερώσουμε, και σε όσους ενδιαφέρονται θα δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσουν το Ubuntu εύκολα και χωρίς να ψάχνονται οι ίδιοι. Τυπικά το ίδιο πράγμα που κάνει ο καθένας μέσω της διαφήμισης στον τύπο, στην τηλεόραση, και στο ραδιόφωνο.
filippos.xf έγραψε:Δεν νομίζω να χάλαγε κάποιον θαυμαστή του Ubuntu αν καταφέρναμε να έμπαινε το Ubuntu στα σχολεία για παράδειγμα, και επιπλέον ποιο είναι το πρόβλημα του να μοιραζόμαστε τα καλά που υπάρχουν γύρω μας με τους συνανθρώπους μας.
Φαντάσου, να καθόμαστε έξω από ένα Λύκειο και να μοιράζουμε δωρεάν δισκάκια του Ubuntu σε όσους ενδιαφέρονται. Φυσικά τους ενημερώνουμε και το εγκαθιστάει όποιος θέλει. Αλλιώς το πασάρει σε φίλο του. Πόσο μάλλον σε μαθητές που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν δικό τους η/υ λόγο κόστους, τους δίνουμε την ευκαιρία να μας γνωρίσουν και να γλυτώσουν 100€ ίσως και περισσότερα (τεχνικοί για ιούς, για bugs κτλ.). Είμαι πρόθυμος να κάνω κάτι τέτοιο στο παλιό μου Λύκειο (είμαι γνωστός στον καθηγητή της πληροφορικής. Ακόμα περνάω από εκεί και χαιρετάω