Δημοσιεύτηκε: 22 Ιουν 2009, 08:47
Παιδιά, το linux δεν είναι παγωτό και πατατάκια. Αν θεωρείτε ότι είναι, τότε σταματώ να τρώω παρφέ σοκολάτα απλωμένο σε κυματιστά,τραγανιστά γλυκο-doritos, όχι γιατί μπούκωσα και δε με εκφράζει πλέον, αλλά επειδή μου είπε ένας ότι το γιαούρτι-μέλι-καρύδια με μήλο-κανέλα είναι καλύτερο γι'αυτόν. Με συγχωρείτε, αλλά δεν είμαι έτοιμος για μια τέτοια γευστική απόλαυση. Κάπως έτσι νοιώθουν οι άνθρωποι που δε ξέρουν τι θέλουν από τον υπολογιστή τους. Δεν χρησιμοποιώ ubuntu για να κρίνω τα άλλα λειτουργικά συστήματα, ούτε για να επιδείξω τις λειτουργίες του σε γνωστούς και φίλους.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όσοι βλέπουν τον υπολογιστή μου(με compiz, cairo, screenlets, desklets, και του αγιού τα πασουμάκια) θέλουν την remastered εκδοχή του. Όσο και αν προσπαθώ να τους πείσω για κανονική εγκατάσταση. Με αποτέλεσμα τώρα να τρέχω, δε μου δουλεύει ο εκτυπωτής ο ένας, δε μου παίζουν οι ήχοι ο άλλος.
Εξακολουθώ να μη συμφωνώ με τον όρο marketing και ας τον έχω μπερδέψει με το money and banking και το risk management and portfolio theory. Όπως και να έχει το θέμα, με σωστές κινήσεις θα τα πάτε περίφημα.
Καλή επιτυχία.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όσοι βλέπουν τον υπολογιστή μου(με compiz, cairo, screenlets, desklets, και του αγιού τα πασουμάκια) θέλουν την remastered εκδοχή του. Όσο και αν προσπαθώ να τους πείσω για κανονική εγκατάσταση. Με αποτέλεσμα τώρα να τρέχω, δε μου δουλεύει ο εκτυπωτής ο ένας, δε μου παίζουν οι ήχοι ο άλλος.
Εξακολουθώ να μη συμφωνώ με τον όρο marketing και ας τον έχω μπερδέψει με το money and banking και το risk management and portfolio theory. Όπως και να έχει το θέμα, με σωστές κινήσεις θα τα πάτε περίφημα.
Καλή επιτυχία.