Δημοσιεύτηκε: 30 Αύγ 2009, 20:40
από filippos.xf
harisg7 έγραψε:καλησπέρα σας από Αθήνα..

Είμαι πρόθυμος κι εγώ να βοηθήσω στην προσπάθειά σας ως «φρέσκος» χρήστης του Ubuntu. Έχω γνώσεις γραφιστικής - web designing, είμαι δημοσιογράφος και μπορώ επίσης να δώσω χώρο για τα Δελτία Τύπου και τα νέα του Linux σε πόρταλ καλής επισκεψιμότητας που διαθέτω. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες...

Καλησπέρα!
@harisg7 σου έστειλα προσωπικό μήνυμα όπως πρότεινες όταν πρώτο διάβασα το ποστ σου για περισσότερες λεπτομέρειες, δεν ξέρω αν το είδες. Έτσι ο καθένας βοηθάει με τον τρόπο του και βάζει το δικό του λιθαράκι. :) Συμφωνώ με όσα είπε ο kaingeo...
Spoiler: show
kaingeo έγραψε:@harisg7
Η βοήθεια σου είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να δώσεις ένα βήμα στην κοινότητα στα mass media. Καλό θα ήταν ορισμένες ειδήσεις που παρουσιάζονται στο ubuntu-gr να μεταφέρονται και στα portal σου όπως πχ μια νέα έκδοση του Ubuntu ή μια νέα έκδοση του Ubuntistas. Καλό θα ήταν όταν το κάνεις αυτό να το ανακοινώνεις και στο φόρουμ. Παιδιά αρχίζουμε και πάμε καλά :D

...και μακάρι να συμμετέχουν και άλλα άτομα σε αυτήν την προσπάθεια και σε αυτό το θέμα για την καλύτερη οργάνωση. ;)
mrjack έγραψε:+1 για μεταφραση αν χρειαστει και οτι περναει απο το χερι μου και τις ωρες μου για κατι στην Θεσσαλονικη.

Ωραίος, είσαι στα υπόψιν για μεταφράσεις υλικού κτλ. όταν χρειαστούμε κάτι. :)