Δημοσιεύτηκε: 31 Αύγ 2009, 16:09
από simosx
ubuderix έγραψε:Kαλησπερα σε ολους .Αφορμη για το θεμα που ανοιγω ειναι πιστευω το γνωστο προβλημα που εχουμε εμεις οι παντρεμενοι απο τις συζυγους (εαν οχι ολοι αρκετοι παντως) με την ενασχοληση μας με τον υπολογιστη και την αγαπημενη μας διανομη.Η γυναικα μου παροτι προσπαθησα δεν θελει να εχει καμμια ασχολια με pc γενικως,προσπαθησα να την μυησω αλλα...Λοιπον οσοι πιστοι προσελθετε.


Είναι τυπικό φαίνομενο, και έχει να κάνει με το τρόπο με τον οποίο προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάποιον να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή.
Τις πιο πολλές φορές προσπαθούμε να δείξουμε κάτι που είναι ενδιαφέρον για μας, αντί για το άτομο στο οποίο είμαστε σε επαφή.

Τι μπορείς να κάνεις σε ένα υπολογιστή που να είναι ενδιαφέρον σε κάποιο άτομο που γενικά δεν ασχολείται με υπολογιστές;

1. Φθηνά τηλεφωνήματα με Voip
2. Διαχείριση φωτογραφίων από ψηφιακή μηχανή.
3. Επικοινωνία με συγγενείς, κτλ μέσω αλληλογραφίας, κτλ
4. Χρήση GoogleEarth για να δεις το σπίτι στο χωριό, διαδρομή με αυτοκίνητο, κτλ