Δημοσιεύτηκε: 29 Οκτ 2009, 21:51
logari81 έγραψε:Ψηφισα διαφωνω. Η αντιπροταση μου ειναι:
Υπαρχουνε τοσοι επισημοι lug στην Ελλαδα που εχουνε λογαριασμο τραπεζης, μπορουμε να ερθουμε σε επαφη μαζι τους ώστε να μας κανουνε ενα "τεφτερι" βασει του οποιου να διαχειρίζονται χρηματα που θα δωριζονται στον εκαστοτε συλλογο με την επισήμανση "ubuntu-gr". Αυτα τα χρηματα θα τα χρησιμοποιει ο εκαστοτε συλλογος με την εγκρισή και των υπολοιπων μας για το τυπωμα φυλλαδίων και για την εγγραφη CD.
Η διαδικασία πρακτικα μπορει να εφαρμοστει βασει ενος online εγγραφου στο οποιο θα καταγραφονται όλα τα έσοδα έξοδα.
Παραδειγμα:
- Ο Γιωργος κανει δωρεα στον klug (ενα παραδειγμα λεω δεν εχω καποια σχεση) το ποσο των 100 € και στο εμβασμα του βαζει τον κωδικο "ubuntu-gr"
- Ο γραμματεας/ταμιας του συλλογου αμελει να κοιταξει τον λογαριασμο του.
- Ο Γιωργος τσεκαρει το online εγγραφο και βλεπει οτι η δωρεα του δεν εχει καταχωρηθει. Στελνει mail στην λιστα του εκαστοτε συλλογου.
- Ο γραμματεας/ταμιας τσεκαρει τις κινησεις του λογαριασμου και ενημερωνει το online εγγραφο
.... 6 μήνες αργοτερα
- H microsoft ειναι στα προθυρα να κλεισει. Μολις εχει βγει το 10.04 και o Κώστας στο Νευροκοπι θελει να καψει 2000 CD για να τα μοιράσει στους συμπολιτες του που εγκαταλειπουν τα windows πανικόβλητοι.
- Ο Κώστας ζηταει τα CD απο τον κοντινοτερο lug και μας ενημερωνει ειτε εδω είτε στην λίστα.
- O DramaLug (δεν υπάρχει ακομα αποσο ξέρω) στελνει στον Κωστα 3000 CD γιατι τα οικονομικα του πανε πολύ καλα.
- Ακολουθει γλεντι στο χωριο.
Πιστευω ότι ανέρθουμε σε επαφη με τους κατα τοπους lugs μπορουμε να το οργανωσουμε. Το να αναλαβει και το ubuntu-gr καθηκοντα διαχειρησης χρηματων ειναι κατι τεχνικά δύσκολο και θα ειναι σπατάλη δυναμικου.
Φιλε logari81 επετρεψε μου να σε λεω φιλο γιατι ετσι θεωρω, προσωπικα ολα τα παιδια εδω μεσα και ας μην γνωριζομαστε οι πιο πολλοι.
Μηπως ερχεται σιγα-σιγα η ωρα διαφορετικης προσεγγισης των πραγματων ?
Μηπως θα πρεπει επιτελους να ξαναεξετασουμε τα θελω με τα πρεπει?
Μηπως ερχεται σιγα-σιγα η ωρα δημιουργιας καποιου χωρου που θα παρει σαρκα και οστα για την προωθηση και προβολη του ελ.λογισμικου μεσω ubuntu(γινομαι κουραστικος το εχω ανοιξει αλλου σαν θεμα αλλα προσωπικα παντα μιλαω θα το ηθελα πολυ)
Δεν κανω καποια "επιθεση" προς εσενα προς Θεου απλα να το συζητησουμε εδω μεσα θελω