Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτ 2009, 13:26
από kaingeo
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για την διαφάνεια:

1. Υπάρχει κάποιος τρόπος στο paypal ή σε κάποια τράπεζα, ώστε να μπορούμε να ξέρουμε τις κινήσεις του λογαριασμού με ένα κλικ;
2. Μπορούμε να κάθε φορά που γίνεται ένα έξοδο να υπάρχει και φωτογραφία του πράγματος που αγοράστηκε σε μια ενότητα του φόρουμ;
3. Αν το κάνουμε και αποτύχουμε για τον ένα ή τον άλλο λόγο, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για την κοινότητα;

Εγώ προτείνω να το κάνουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε το πολύ πολύ να "χάσουμε" καμιά 100αριά ευρώ ο κάθε ένας. Επίσης σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε αυτό με τα lugs πάλι δεν έχω πρόβλημα γιατί και εκεί θα δείξει ο χρόνος αν πετύχει. Σας τα λέω όλα αυτά γιατί έχω πληρώσει λίγα λεφτά για το ελεύθερο λογισμικό (αυτοκόλλητα, cd, τσοντάρισμα σε συλλόγους κτλ), αλλά ξέρω πολύ κόσμο που έχει πραγματικά πολλά λεφτά (υπάρχει σ' αυτό το φόρουμ αλλά δεν λέει το όνομα του :lol: (για αυτό σε αγαπάω :bow: )). Καλό θα ήταν να πάρουμε ένα στοιχειώδη εξοπλισμό (Αφίσες, σημαίες, λάβαρα κτλ) για events να έχουμε σε διάφορες πόλεις, ώστε να κάνουμε πχ software freedom days. Αν δεν θέλουμε να τα έχουμε σπίτι μας ας τα έχουμε στον τοπικό μας lug.

Πάντα πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά... δεν πειράζει αν αποτύχουμε. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια ότι στην λίστα του Ubuntu πολλοί δεν ήθελαν να γίνει φόρουμ, σεβαστό, το φόρουμ όμως έγινε και πέτυχε. Το χειρότερο σενάριο είναι να αποτύχουμε... ε και;