Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2009, 16:23
και εγώ ψήφισα όχι (λεφτά == προβλήματα )και όπως θα είδατε παραπάνω είπα και μια πρόταση
(μάλλον δεν θα ήταν ξεκάθαρη)
Ξαναλέω ότι πιστεύω ότι λόγω του ότι το ubuntu έγινε διάσημο και στα γυμνάσια
( εκεί δηλαδή που το παιδάκι και οι γονείς του θα περίμεναν μια έκδοση windows με τις διάφορες ανασφάλειες της και την ανάγκη για antivirus
anti τόνα anti τ' άλλο κλπ κλπ ξαφνικά για πρώτη φορά και στην Ελλάδα είδαν ότι το pc τους έχει ένα περίεργο λειτουργικό που κάποιο λένε
ότι είναι καλύτερο για διάφορους λόγους αλλά δεν γνωρίζουν όλοι για ποιους λόγους...)
Υπάρχει και θα υπάρξει μεγάλη ανάγκη για επεξήγηση τι είναι αυτό το linux ρε παιδάκι μου και γιατί να το χρησιμοποιήσει ο κανακάρης μου η κόρη μου
κλπ
υπάρχει δηλαδή κοινό που ζητάει να διαβάσει για linux αρκετά άρθρα και μάλιστα από ειδικούς είτε ειδήμονες είτε από άτομα μιας κοινότητας linux (όπως αυτή εδώ που λέγεται ubuntu ... και είναι η επίσημη ελληνική ...
) και όχι από βιαστικούς δημοσιογράφους ( η άσχετους windoζάδες
)
Έτσι αργά η γρήγορα η κάθε εφημερίδα που θα θέλει να πιάσει τον σφυγμό των καιρών ( να είναι επίκαιρη)
θα θελήσει κατα καιρούς πιο αναλυτικά άρθρα ( και πιθανόν συνεντεύξεις ) για linux ubuntu opensource κλπ
(μάλλον δεν θα ήταν ξεκάθαρη)
Ξαναλέω ότι πιστεύω ότι λόγω του ότι το ubuntu έγινε διάσημο και στα γυμνάσια
( εκεί δηλαδή που το παιδάκι και οι γονείς του θα περίμεναν μια έκδοση windows με τις διάφορες ανασφάλειες της και την ανάγκη για antivirus
anti τόνα anti τ' άλλο κλπ κλπ ξαφνικά για πρώτη φορά και στην Ελλάδα είδαν ότι το pc τους έχει ένα περίεργο λειτουργικό που κάποιο λένε
ότι είναι καλύτερο για διάφορους λόγους αλλά δεν γνωρίζουν όλοι για ποιους λόγους...)
Υπάρχει και θα υπάρξει μεγάλη ανάγκη για επεξήγηση τι είναι αυτό το linux ρε παιδάκι μου και γιατί να το χρησιμοποιήσει ο κανακάρης μου η κόρη μου
κλπ
υπάρχει δηλαδή κοινό που ζητάει να διαβάσει για linux αρκετά άρθρα και μάλιστα από ειδικούς είτε ειδήμονες είτε από άτομα μιας κοινότητας linux (όπως αυτή εδώ που λέγεται ubuntu ... και είναι η επίσημη ελληνική ...

Έτσι αργά η γρήγορα η κάθε εφημερίδα που θα θέλει να πιάσει τον σφυγμό των καιρών ( να είναι επίκαιρη)
θα θελήσει κατα καιρούς πιο αναλυτικά άρθρα ( και πιθανόν συνεντεύξεις ) για linux ubuntu opensource κλπ
Έτσι λοιπόν θα μπορέσουμε να έχουμε ευκαιρία να προβάλουμε το linux και χωρίς λεφτά αφού θα μας έχουν ανάγκη
Προτείνω λοιπόν για να το επισπεύσουμε να τους στείλουμε κάποιο/α e-mails ως κοινότητα Ubuntu ( αρκετές αν χρειαστεί φορές )
ωσότου να τους πείσουμε να μας δώσουν στήλη τζάμπα ( που θα μας δώσουν κάποια στιγμή πιστεύω)
Για τα λεφτά γενικά δεν ξέρω πως και γιατί αλλά πιστεύω ότι για τις εφημερίδες ,media ,περιοδικά
μπορούμε να κάνουμε άρθρο (συνέντευξη κλπ ) χωρίς λεφτά
αυτοί μας έχουν ανάγκη όσο τους έχουμε και εμείς και μάλλον κατα πολύ περισσότερο αυτοί