Δημοσιεύτηκε: 05 Νοέμ 2009, 21:37
pkst έγραψε:Alexandros έγραψε:
2)Δεν δεσμευόμαστε από αυτούς που διαφωνούν. Σεβόμαστε βέβαια την άποψη τους. Όσοι συμφωνούμε, μπορούμε να στείλουμε χρήματα σε έναν λογαριασμό που θα μας υποδειχθεί και να το δηλώσουμε σε ένα σχετικό thread. Ας είναι και προϋπάρχων προσωπικός ο λογαριασμός. Αν είναι κάποιος να τα φάει τα λεφτά, θα το κάνει ούτως ή άλλως. Κακώς που το συζητάμε και τόσο πολύ δλδ (κάπου το έχω ξαναπεί αυτό...)
Επίσημα ως κοινότητα ΔΕΝ πρόκειται να ανοίξουμε ποτέ λογαριασμό, (ούτε paypal, ούτε θα δημοσιοποιήσουμε κάτι για συγκέντρωση χρημάτων από τους πολλούς). Όσοι θέλετε ανεπίσημα και χωρίς χρήση του ονόματος ubuntu ή ubuntu-gr κάντε ότι θέλετε και ότι σας φωτίσει ο θεός. Για περισσότερα pm ή irc.
Αφού ΔΕΝ υπάρχει κοινότητα(εκτός αν έχει γίνει κάτι κι εγώ το μαθαίνω πάλι τελευταίος

Όπως έγραψα και σε pm, ας δώσει κάποιος ένα λογαριασμό να βάλουμε εκεί τα χρήματα όσοι συμφωνούμε με την ιδέα για μια ολοσέλιδη. Απλά πράγματα. Γιατί αν περιμένουμε να καταλήξουν κάπου οι διαβουλεύσεις και να συμφωνήσουμε όλοι, θα περιμένουμε εσαεί.
Και επειδή αναφέρθηκε και πιο πάνω για ΜΚΟ. Αν γίνει κάτι, θα γίνει επειδή 5 νοματαίοι από εδώ μέσα (κατά πάσα πιθανότητα), θα αποφασίσουν να ιδρύσουν κάτι, αυτοβούλως και χωρίς να περιμένουν να περάσει το θέμα από 15.000 συζητήσεις. Από εκεί και πέρα, όσοι πιστοί θα προσέλθουμε και θα το υποστηρίξουμε. Και για να μην υπάρξουν και νομικά θέματα (από ποιον άραγε αφού κάτι άλλο οργανωμένο δεν θα υπάρχει), φαντάζομαι ότι θα έχει όνομα σε στυλ "Φίλοι Ubuntu" ή κάτι αντίστοιχο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εγώ ούτε προτίθεμαι, ούτε σκοπεύω να ξεκινήσω κάτι τέτοιο. Αλλά αν κάποιος το αποφασίσει για να πάψουμε κάποια στιγμή να είμαστε σκορποχώρι, θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Όπως επίσης θα υποστηρίξω οποιαδήποτε προσπάθεια για να φτάσει το Ubuntu στο ευρύ κοινό και να γίνει mainstream. Χωρίς να περιμένω να συμφωνήσουν όλοι στο πώς/γιατί/πότε κλπ. μιας τέτοιας προσπάθειας και χωρίς να εμπλακώ σε συζητήσεις για τις οποίες γνωρίζω εκ των προτέρων ότι δεν θα καταλήξουν πουθενά.