Δημοσιεύτηκε: 30 Μαρ 2012, 03:03
simosx έγραψε:
Για μένα η συμπεριφορά του Star_Light είναι απαράδεκτη. Έχει ένα σωρό δημοσιεύσεις, ωστόσο η κοινωνική του συμμετοχή στο φόρουμ είναι ελάχιστη.
Δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο φόρουμ, τουλάχιστον να εξισώσει τη βοήθεια που πήρε. Σα να κατεβάζεις συνέχεια από το ιντερνετ και να μη κάνει καθόλου upload.
Φιλε μου θα μου το κτυπησεις ακομη καμια 100αρια φορες επειδη μου ειχες
απαντήσει μια φορα και σε μια ερώτηση? αντε 2 ????? πριν απο 3-4 μηνες και παραπανω????
γιατι γραφεις πολλα για το ατομο μου χωρις να με γνωριζεις και εκτείθεσαι
Το να προσπαθεις να με κατηγορισεις εδω μεσα δεν βγαζει καπου ......
Μας κανεις κυρηγμα για την κοινοτητα και απο την άλλη με κατηγορεις????? Αυτο ειναι το μήνυμα
του Ubuntu? Να λες τοσα ψεματα εναντιον μου ?
Το αν ειμαι ή δεν είμαι σωστο μέλος εδω ... δεν μπορειτε να το κρινετε εσεις οι 2....
Εγω δεν σας ενοχλησα.... εσεις τρωγεστε με την παρτη μου.... εγω σταματησα και εσεις σχολιαζετε πισω απο την πλατη μου
και δημιουργειτε προβληματα . Μπορω να μαθω το γιατι? Αυτο ειναι το απαραδεκτο φιλε σιμο.... μιας και λες για αλλα απαραδεκτα...
να εχει τελειωσει μια συζητηση(στην οποια ο αλλος προσπαθησε να με θιξει αν δεν εχει τροποποιησει και αλλο τα μηνυματα του μπορει ο καθενας να το δει δεν του απαντησα καν δεν το συνεχισα) και να μπαινεις να ριχνεις λαδακι στην φωτια επειδη δεν με συμπαθεις.... Και ασε τις δικιες μου απαραδεκτες συμπεριφορες και τα κολπακια σου. Σε μενα δεν περνάνε αυτα.