Δημοσιεύτηκε: 30 Μαρ 2012, 03:39
από Epirotes
simosx έγραψε:
mangelasakis έγραψε:To unity απλά δεν χωνεύεται με τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να έχει ακόμη αυτό το απαρχαιομένο γκρι χρώμα η μπάρα στην κορυφή. Στο 2012 είμαστε έλεος... Και μάλιστα θα το τρώμε στην μάπα για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η όποια αντίθεση ως προς το Unity είναι ψυχολογική. Είχαμε για πάνω από 15 χρόνια το στυλ του γραφικού περιβάλλοντος που έκαναν γνωστό τα Windows 95. και αυτή η διασύνδεση χρήστη ήταν αυτό που έβλεπες στο παραδοσιακό GNOME. Για να τραβήξουμε νέους χρήστες πρέπει να έχουμε ένα περιβάλλον που να είναι λειτουργικό και εύκολο στη χρήση. Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι να είμαστε αδύναμοι να μάθουμε ένα νέο περιβάλλον, που είναι περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί να βοηθάει τους νέους χρήστες.
Εγώ που μπορώ να χρησιμοποιήσω το Unity είμαι πιο έξυπνος από σένα;

Με το συμπάθειο αλλά λες παπαριές! Το unity βγήκε για να ενωθούν η έκδοση για Η/Υ γραφείου με αυτήν για τα νετμπουκ. Και τι να τους κάνεις τους νέους χρήστες που ενδεχομένως να κερδίσεις με το unity άμα χάσεις πολλαπλάσιους παλιούς. Και να φανταστείς σου τα λέω αυτά παρότι δεν το άλλαξα ποτέ το unity, ούτε στην 11.04 ούτε στην 11.10 κι ούτε στην 12.04. Γιατί απλά αναγνωρίζω ότι είναι κάτι νέο που θέλει τον χρόνο του να ωριμάσει. Έχω καμιά βδομάδα τώρα που ξήλωσα δύο δίσκους για δοκιμές για μηχάνημα προς επισκευή και δουλεύω την 10.04 που αρχικά με παραξένευε όταν στην χάση και στην φέξη έμπαινα και τώρα που το συνήθισα πάλι θεωρώ ότι κακώς βγήκε το unity, γιατί "if it aint broke, don't fix it!" doh! Α, κι επίσης επειδή δεν μου αρέσανε ποτέ οι εξ ορισμού αποκρυπτόμενες μπάρες ούτε καν την εποχή που ήμουν φανατικός των παραθύρων του θείου Μπιλάκου του κλεφτάκου, εντάξει; Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς με το ύφος μου κι αν έσφαλα ζητάω προκαταβολικά ταπεινά συγνώμη!