Δημοσιεύτηκε: 15 Απρ 2012, 16:37
από Star_Light
the_eye έγραψε:

Ακόμα συνεχίζεις την κακή συμπεριφορά σε άτομα του forum. Αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση.

Εχω αποφασισει να μην ξαναπατησω εδω μεσα (οχι επειδη εχω προσβληθει αλλα επειδη δεν μ αρεσει που δεν υπαρχουν κανονες που να μας αφηνουν να ειρωνευομαστε τον αλλον οταν πεταει μπούρδες ). ;)

Ωστοσο θα κανω μια εξαιρεση για το συγκεκριμενο επειδη το πηρε το ματι μου και θα απαντησω. Λοιπον με τα συγκεκριμενα μηνυματακια που πετας καθε λιγο και λιγακι δεν βγαζεις τιποτα και δεν θα βγαλεις και τιποτα. Το προβλημα υπάρχει αλλου. Δεν ειναι ουτε ο Macedon τρελος ουτε εγω ξαφνικα να φορτωνουμε. Ουτε και αλλοι στο παρελθον που το εχουν επισημανει.

Εχεις ιδεα την δυσφημηση που τρωει η κοινοτητα οσο υπάρχουν ατομα τα οποια βοηθανε και στο καπακι έχουν το κακο χουι να κτυπανε την βοηθεια που δινουνε? Το χεις σκεφτει αυτο ποτε ? Αυτο ονομαζεται κακη συμπεριφορα . Οχι αυτο που πας να χρεωσεις στον αλλον.

ή κανε κατι με αυτα τα ατομα και κοψτους το βηχα μια για πάντα ή χαλαρωσε λιγο τους κανονες να γινει και λιγη πλακα και να εκτονωνεται στο ετσι η κατασταση δεν θα παθει κατι το φορουμ , σκεψου το.

Αλλιως θα χανεις μελη. Να το ξερεις αυτο ειτε με κανεις εμενα και τον αλλον μπαν ειτε δεν μας κανεις.

Φιλικα.