Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2012, 09:39
kigk έγραψε:Τι να σχολιασω. Το ποιον σου φαινεται.
Οπως σου ειπα καλυτερα να μασς παρ4α να μιλας.
Αν και παλι ειχες κανει τον κοπο να διαβσεις, θα εβλεπες πως η αναφορα αυτη για την παραπληροφορηση αφορουσε καποια αρθρα πως η Fedora "εξαγοραστηκε" απο την MS, οτι πουλανε τις αλλες διανομες, κλπ.
Τεεσπα για εμενα το θεμα τελειωσε.
Το ποιοι κανουν κατι χρησιμο & ποιοι μιλανε απο τον καναπε τελειωσε.
Οτι πεις κατα τ' αλλα. Κριμα που μαλλον εισαι & νεο παιδι.
Μια ματιά στο προφίλ μου θα σε πείσει για το πόσο νέο ή παλιό παιδί (παλιόπαιδο δηλαδή) είμαι.
Το αν εγώ έχω ποιόν χαμηλής στάθμης είναι μια υποκειμενική κουβέντα, ο καθένας μπορεί να με θεωρεί ότι θέλει.
Η κακή ποιότητα των ρεπορτάζ σου είναι αντικειμενική πραγματικότητα και αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί μιας και έχεις το βίτσιο να ενημερώνεις τον κόσμο.
Τα περί καναπέ μην τα λες σε μένα, εγώ δεν βαρέθηκα να ψάξω παραπάνω στοιχεία για να δω τι συμβαίνει και να δώσω και σε όλους τους υπολοίπους τη μετάφραση της ανακοίνωσης του Matthew Garrett (την οποία είμαι σίγουρος πως βαρέθηκες να διαβάσεις), ενώ εσύ δεν έχεις διορθώσει ακόμα στο άρθρο την ανακρίβεια πως το κλειδί θα το πληρώνουν οι κάτοχοι υπολογιστή.
Κάνε καμία διόρθωση όταν καταλαβαίνεις πως γράφεις ανακρίβειες και θα είμαι ο πρώτος που θα σε παραδεχτεί.
Όσο για το ποιόν μου, αρκεί να διαπιστώσεις πως εγώ κρίνω τη δουλειά σου ενώ εσύ απλά βρίζεις.
Κρίμα, γιατί δεν είσαι και νέο παιδί για να φέρεσαι με τέτοια κακομαθημένη συμπεριφορά...