Δημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2012, 23:53
από simosx
Off topic:
sotos21 έγραψε:
Η πρόταση έχει δύο σκέλη, το πρώτο σκέλος δεν το δέχομαι γιατί με μειώνει σαν άνθρωπο, με κάνει δηλαδή κατηγορίας δαπέδου.

Αναφέρω ότι η έκφραση είναι χαμηλού επιπέδου, και δεν κάνω αναφορά στο μέλος που το έγραψε.
Ο καθένας μας που γράφει συχνά στο φόρουμ, μπορεί να γράψει κάτι π.χ. λάθος, και εγώ έχω γράψει στραβά που άλλα μέλη με διόρθωσαν. Και είναι θεμιτό να υπάρχει κριτική περιεχομένου ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το περιεχόμενο είναι ποιοτικό.

sotos21 έγραψε:ποιος φταίει, κάποιοι που γράφουν την αλήθεια ότι κάποιος(στην περίπτωση μας η canonical) επαναλαμβάνει κάτι ή αυτός που το επαναλαμβάνει.

Η έκφραση ήταν περιπαικτική/ειρωνική. Μια τέτοια εικόνα με αποσυντονίζει, και με κόβει από το να διαθέσω τον εθελοντικό μου χρόνο να αναλύσω και να συνεισφέρω στη συζήτηση.
Μήπως είμαι υπερευαίσθητος; Είναι θέμα αρχής· για να προχωρήσει μια κοινότητα πρέπει να τα προσέχουμε αυτά.

(έβαλα τα μετέπειτα σχόλιά μου παραπάνω σε tag offtopic μιας και δε σχετίζονται με το 12.10. Προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο)